Band anmelder avis etter konsertomtale

En konsertanmelder skal ikke være beruset, krever rockebandet ZoCloz som har politianmeldt Troms Folkeblad.

To øl og en whisky under en og halv times konsert blir man det hvis man skal følge bandets logikk. Merkelig nok serd et ut til at dette bandet følger mer med på hva konseranmelderen bedriver, enn å konsentrere seg om jobben sin.

Bandmedlem Steffesen sier dette: Alkohol i arbeidstiden er en uting, slik er det i alle fall på min arbeidsplass, sier Steffensen.
Dette må være noe nytt for meg. Når ble det plutselig uvanlig for rockeband og journalister og  å drikke alkohol i arbeidstiden?
Selvfølgelig man kan stille spørsmål om de er overstadig beruset, men konsert og øl er faktisk to ting som hører godt sammen. Å når bandet suger så blir suget deretter. Jeg tro kanskje grunnen til at han journalisten strakk seg så langt at han ga de en treer var fordi han hadde fått ssine to øl og en whisky.
En ting sikkert er at bandet med denne anmeldelsen kommer til å få sine fem minnuter med berømmelse.

4 kommentarer

Konrad

07.08.2008 kl.16:21

Alkohol døyver som kjent smerte, inkludert smerte fremkalt av elendig musikk.

Simen

07.08.2008 kl.18:04

Jeg klarer bare å høre på elektronisk musikk når jeg er overstadig full. Hadde kanskje ikke vært noen dum idè? Forøvrig mener jeg å huske at anmeldelsen av konserten (ikke av anmelderen) var ganske morsom.

07.08.2008 kl.23:58

Kven kan hjelpa meg i gang med bloggen, "www.blogg-eg-har-sett-ræva-til-ein-kjendis.no ?

Trond

08.08.2008 kl.02:25

Konard: BifallesSimen: Jeg har den samme følesen ovenfor grand prix musikk som unge venstre ser ut til å elske for tiden

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits