Regjeringen viser sitt sanne ansikt

asyl

Venstre mener presset fra Fremskrittspartiet er grunnen til at regjeringen nå strammer inn asylpolitikken.

Det er skuffende at regjeringen prøver å stjele velgere fra Frp ved å svekke situasjonen til en svært sårbar gruppe, sier leder i PRESS, Redd Barna Ungdom.

Det er trist at at denne regjeringen ikke tar å ta et oppgjør emd FRP sin politikk, men gir etter i frykt for å miste stemmer til parttiet.
AP toppene må gjerne fnyse av sammenligningen, men de har foreløpig ikke gitt et eneste eksempel på hvordan det ellers kan tolkes.

Her et eksempel: Det er politisk korrekt i bloggosfæren, som samfunnet forøvrig, å kalle oss som vil ha en strengere integrerings- og innvandringspolitikk for trangsynte, rasistiske, fordomsfulle osv.Derfor gir jeg ros til bloggeren Joakim for å ha trukket frem sin skepsis mot den innvrings- og i og inntegreringspolitikken vi har idag. inntegreringspolitikken vi har i dag.

Det er veldig morsomt når personer som ønsker respekt for sine synspunkter først tar opp det  populære PK kortet. Alle som ikke er for en strengere innvandringspolitikk og ikke har sett det lyset er PK. Å det å kritisere mennesker som er for en strengere innvandringspolitikk ja det er det samme som å kalle dem for rassister og fordomsfulle. Jeg kritiserer ikke frp sin innvadrinspolitikk fordi jeg syntes de er en gjen rasister, men fordi at den er fullstendig feil. Det å bruke stakkars oss kortet blri brukt litt for mye at tilhengere av en strengere innvandrinsgpolitikk.

De samme personene som er tilhengere av en strengere politikk er i veldig stor grad de samme personene som ikke har noen planer for en god inntegreringspolitikk. Ei heller ønsker de å bevilge penger til den som allerde eksister.

Alt dette første til en stor debatt i bloggverden der blandt annet Martin Drange tok ordet. Noen av hans påstander mener jeg er rimlig merkelige.
Statestikk argumentene blir godt nok ivaretatt av Hjorten i hans glimerende innlegg.

veldig storgrad de samme personeneaundtegreringspolitikken vi har i dag.er

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits