Ny bok ?FAKTA OG MYTER OM NORGE OG EU

Ny bok ?FAKTA OG MYTER OM NORGE OG EU"

Onsdag 24. september lanseres Boka ?FAKTA OG MYTER OM NORGE OG EU".

Boka er skrevet av samfunnsøkonomen Alfred Kvalheim.

? EU-motstanden bygger på feil grunnlag, mener forfatteren.

? Som kjent er sannheta det første offeret i en krig. Det samme kan sies om norsk EU-debatt.

"FAKTA OG MYTER OM NORGE OG EU" har tre hovedformål:

  • Gi fakta om Norge og EU.
  •  Avsløre feilinformasjon om EU.
  •  Stimulere til diskusjon om norsk EU-medlemskap - det viktigste internasjonale spørsmål for landet, men dessverre et hysjtema i politisk debatt.
 

Teksten er krydra med forfatterens egne opplevelser blant annet under hans tjeneste ved den norske EU-delegasjonen i Brussel.

Om forfatteren: Alfred Kvalheim gjorde tjeneste i Finansdepartementet og Sosial- og helsedepartementet fra 1964 til 2002, over 20 år i stilling som ekspedisjonssjef. Han har i perioder hatt arbeidsoppdrag i OECD (1965-67), Finansdepartementet i Tanzania (1970-72) og Norges EU-delegasjon i Brussel (1993-96).

 

Boka kan bestilles hos alfred@europahuset.no , eller bruk bestillingsskjema som kan lastes ned her. Ved bestilling av 1-2 eksemplarer, er kr. 200,- pr bok (fritt tilsendt), ved bestilling av 3 eksemplarer eller flere er prisen kr. 150,- pr. bok.

Ok dette var reklame, men for noe meget viktig.

2 kommentarer

Gunnar B.

13.09.2008 kl.17:12

Det er full strid i Venstre, Thomassen har i sin bok satt ord på det mange i venstre mener om Lars Sponheim, jeg siterer boken til Thommessen: "Lars kan når som helst dolke en kollega i ryggen, jeg turde aldri å være fortrolig med Lars, han baksnakket meg, og ringte til pressen for å tipse og anngi. Lars tenker bare på seg selv, og¨ha makt, han har et så høyt selvbildet at han kan flytte fjell" sitat slutt. Det er altså full kaos i venstre, hva mener du Trond ?

Trond

13.09.2008 kl.17:23

Vel kaos er det ikke, men at det skjer maktkamper innad i politiske partier er jo ikke nytt. Det skjer enten dete r snakk om SV,FRp;venstre eller andre. Uten om det ser jeg dette som en sak mellom disse to personene som jeg ikke har noen videre kommentar til.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits