Har vi virkelig noe å takke Carl Ivar Hagen for

Bloggeren usladet ser ut til ¨være lei seg for at bilde av Carl I Hagen er tatt ned fra stortingets vegger.
Det at Inge Llønning gjør dette er jo slevfølgelig fordi Inge Lønning  ikke liker kong Carl eller at han hadde funnet en eller annnen rettningslinje, som usladet skriver så pent.
Nå er det faktisk regler  som sier så, men den skal selvfølgelig ikke gjelde kong Carl. Mannen er jo hevet over folk flest. Så å kreve at de samme regler skal gjelde for frp er jo selfølgelig kun et angrep på frp.
Noe jeg har skrevet om både her, her, her og her.
Men ifølge usladet skal vi bryte den regelen fordi vi har så mye å takke hens nåde Carl Ivar for.

Usladet skriver: Det er nemlig takket være Carl I Hagen og Fremskrittspartiet at de andre partiene (Høyre inkludert) ikke har gått av skaftet og innført enda flere skatter og avgifter her i dette landet.
Det ser ut til at Usladet tar informasjonen det samme sted som FRP henter sin ifo, nemlig fra fantasien. Kan han dokumentere dette eller skaffe bevis for dette?
Tror Usladet at noen partier ( utenom arbeiderpartiet ) virkelig lar seg presse av dem? Nårt begyntte ekte borgelige partiene å bli så avgiftskåte?

Usladet skriver videre: Se også på Arbeiderpartiets snuoperasjon i flyktningespørsmålet og samferdsel. Partiet ville aldri snudd hadde det ikke vært for redselen for Fremskrittspartiet.
Det stemmer nok, men gir det ikke frp rett? At AP i så liten grad viser at de er villige til å følge sine prinnsipper  gir ikke frp mer rett, men gjør arbeiderpartiet mer feigt. Noen av oss selger oss ikke for sølvpenger.

Norge har faktisk ingenting å takke Carl i Hagen for, men ta det helt med ro usladet. han skal komme på veggen hans også i likhet med de før han. Selv om han er rene solguden så må av og til også solguder vente som folk flest.
Jeg kunne sikkert ha nevnt en rekke ting vi ikke kan takke solkongen for, men de innlegene finner dere allerede her. her.13 kommentarer

Grenseløs

13.09.2008 kl.21:59

I det hele tatt, Usladdet er nokså sladdet, slik jeg ser det. Jeg har fulgt med han en stund nå og det er nokså pinlige greier.

13.09.2008 kl.22:59

hagen har bygget frp fra 0,3% til dagens 35%, verden har aldri sett maken.

Trond

13.09.2008 kl.23:35

Grenseløs: Du har så rettAnonym: Det har jo ingenting med saken å gjøre.

Konrad

14.09.2008 kl.00:44

Hitler bygget NSDAP fra 0,3 % til 33 %. Verden har aldri sett maken.Jeg har aldri sett maken til dårlig argument.

Konrad

14.09.2008 kl.00:45

Frp pisker opp stemningen mot mørkhudete, asylsøkere og annet rask. Resultatet i ytterste konsekvens så vi i dag på Mortensrud.

14.09.2008 kl.09:49

Konrad har rett i det siste han skriver, og AP de har skjønt det, og kommer løpende etter FRP i asyl og flyktningepolitikken, ergo de er inne på noe hva anngår den berømte FRP - koden.

14.09.2008 kl.09:55

Til slutt: Spørr de eldre i dette landet (de som har bygget landet), spør de om Carl I. Hagen har gjort noe for de og for landet? Spør om hagen har kjempet for et bedre helsevesen og en bedre eldreomsorg? Spør om Hagen har fått de andre politikeres naivitet jfr. å våkne opp jfr. snillistisk krim og asylpolitikk? Hagen har også vært delaktig i flere gode statsbudsjetter for dette landet, Hagen har også vært dyktig i å utvikle det norske storting. Men, hva har Sponheimen gjort for det norske folk?

14.09.2008 kl.11:16

Gidder du å skrive litt om valget i USA, spent å høre dine synspunkter:-)

Trond

14.09.2008 kl.14:20

Spørre de de som har bygget opp landet?? Landetet vårt er ikke et ferdig byggesett fra Ikea, men ent konstant bygg som bygges av alle.Det at de eldre id ette landete r de som har det verst stemmer ikke. De eldre i dette samfunnet har faktisk mest penger av alle. Problemet er atd e er en liten gruppe som faller utenfor, men frp sin politikk vil aldri kunne klare å gjøre noe for dem. grunnen til dete r at vi mangler arbeidskraft innfor disse ytkene + at frp ikke ahr noen slags politkk på videre utdanneing. Dert hadde vært en fordel når man snakker om naivitret at man ser hva som har skjedd i usa de siste 8 årene. Dette kan bli resuiltatet med en frp regjering, kanskje verre. Skrivber faktisk om usa i valget

anti-konservativt forum. Sjekk det der. Komemr også til å skrive her, men trnger litt emr tid.

Konrad

14.09.2008 kl.16:33

Var det ikke Håkon Lie som bygget landet???Og han stemmer vel ikke Frp, eller?

Trond

14.09.2008 kl.18:35

Håkon Lie var vel opphavet til terrorlovene etter 11 september hvis jeg tipper riktig.

14.09.2008 kl.22:45

haakon li har ambisjoner om å bli statsråd i en AP / venstre regjering etter valget om et år.

Trond

14.09.2008 kl.23:27

du vet at jeg advarte deg tidligere mot pissepreik og tull?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits