Miljøpolitikken er fundamentalistisk?

milj

Per Kristian Skulberg (Sp) mener norsk miljøvernpolitikk er kuppet av fundamentalister.

Tror herr skulberg at miljøbvrnspolitikk ikke vil få noen konsekvenser? Eller er det slik at miljøpolitikk kun er fundementalitisk hvis den først skal gjennomføres?
Alle vet at Senterpartiet miljøpolitikk er ikke eksistrende. All miljøpolitikk som ikke pampene i bonde organisasjonene liker vil de heller ikke gå med på.
å gjennomføre de tiltakene somer nødvendig for fremtidige generasjoner kommer til å koste, men desto lenger man venter jo mer vil det koste. Kansje bondenæringen heller skal begynne å være litt krative enn å kun fanatisk leve i fortiden.

Én kommentar

Grenseløs

16.09.2008 kl.04:54

En del av bøndene og derres representanter har en lang historie i å være bakstreverske. Miljøpolitikken burde slevsagt ha gått mange steg lenger enn i dag. Alle partier har en helt håpløs politikk på det området, det området også. En liten ting: Jeg skulle ønske folk hadde sluttet å si at miljøtiltak er til for fremtidige generasjoner. Det er, uvilkårlig en måte å tåkelegge debatten på, bevisst eller ubevisst. Dagens generasjoner trenger den sannelig hardt nok, og da vil den også automatisk hjelpe fremtidige generasjoner.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits