Verre skal det bli

Je føler faktisk at jeg ahr blitt litt gammel. Bloggen min er verken hip, kul eller særlig kommentert. Den blir lest av sånn pase mengde mennesker, men man kan alltid ønske seg flere.
Denne bloggen har blitt alt for snill. Jeg har blitt ubehaglig myk og nostalgisk.  Jeg skjønte det når Konrad kritiserte meg for videoen jeg la ut her, derfor er det på tide å l å hardere. Så fremover kommer jeg til å ta opp temaer som dette.

- Abort
- Porno
- Feminisme
- Vold
- Forbrytelse og straff
++++++++++++++++++++

Men endringen nå er at jeg gjerne tar imot ønsker. Er det noe dere virkelig vil at jeg skal mene noe om så si ifra.

10 kommentarer

XmasB

19.09.2008 kl.12:45

Personlig kunne jeg godt tenkt meg å lese noen lengre artikler om dvergkasting...

Trond

19.09.2008 kl.13:00

det var snodig ønske, men jeg har fått merkeligere forespørsler gjennom tidene.

Konrad

19.09.2008 kl.18:13

Listen din er temmelig PK dersom du ikke tilføyer muslimer/islam, asylsøkere og innvandrere samt rasisme mot hvite. Dvergkasting og lytehumor er også lite PK, så det er bra!

Trond

19.09.2008 kl.18:17

oioi bra du minte meg på det. i tillegg skal jeg skrive massevis av innlegg om de stakkars kristne undertrykte her i landet pluss hvordan media er fylt opp av kommunister som hater usa. Da skulle jeg vel være i land eller hva?

Konrad

19.09.2008 kl.18:41

Dersom Kommunister = nystalinister = sosialister er saken grei!

Mr. X-files

20.09.2008 kl.22:32

Du har kule sider og gir mye av deg selv, det kan ingen ta fra deg, dessuten er blogg fremtidens forbruker verktøy nummer 1, også politisk. Men, du Tveiten, jeg tillot meg å sjekke om domenet www.trondtveiten.no var ledig, det var det, ide?

Viktor Viktorsen

20.09.2008 kl.23:25

Selv har jeg droppet å skrive for andre. Jeg skriver nå kun det som inspirerer meg, og har sluttet sjekke hvorvidt jeg velges eller vrakes av Sonitus. Ble helt stresset av det kjøret der. Leser noen min blogg, så er jo det hyggelig, hvis ikke, javel, so what...?:-)

Trond

20.09.2008 kl.23:56

Mr.X-files: Jo tusen takk for det. Alltid koselig å høre at folk setter pir på det jeg gjør. Domenet var en god ide, men jeg er ikk refistert under organisasjonsnavn noe som gjør at jeg ikke kan ta et no domene. Men takk for at du sjekket det ut. Viktor Viktorsen: Jeg sluttet fullstendig å sjekke sonitus. utvalget der er kun subjektivt og valgt ut av en liten selverklært elite. Skriv helelr fritt hva du vil og gi blaffen. Jeg skal bli flinkere til å lese i din blogg og kommentere selvfølgelig. Tok en titt nå og det var mye bra der.

Tor

21.09.2008 kl.00:17

Tydeligvis blir alle innlegg med linker i lagret som spampost her. Jaja :P

Trond

21.09.2008 kl.03:41

Det er faktisk ikke bevist. Hvorfor det skjer vet jeg faktisk ikke. Jeg skal skrive til adminstatoren og få en forklaring. beklager så mye Tor.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits