Ja Vampus har virkelig skljønt det?

Vampus skirver i sin blogg dette: George Gooding blogget i går om hvordan McCain advarte mot boliglånskrisen allerede i 2003. Republikanerne forsøkte å få gjennom nye regler for oppsyn med Fannie May og Freddy Mac.

Det er jo hyggelig at Vampus har redusert sin fanatiske og blinde hyllest til den erkekonservative Palin, men nå fokuserer hennes medsammensvorende Mc Cain
La meg ta for meg noen punkter:

- Det har vært republikansk flerall i både senatet og kongressen fra 2003-2006
- Bush har sittet og styrt Usa de siste 8 årene
- Mc Cain har lovpriset skattepolitikken til Bush
- Mc Cain har støttet den enormt kostbare krigen i Irak
- Mc Cain har selv skrytet at han har støttet Bush i over 90 prosent av sakene.
- MC Cain klarte i tillegg å si at økonoomien var sterk

Listen kunne vært enda lenger, men jeg avslutter den her.
Å nå er det plutselig MC Cain som er helten?
Nå er det plutselig Demokratene og Obama som har skylden?

Carl Rove ville vært stolt over dette. Til og med han klarer ikke å dikte opp så gode unskyldninger.8 kommentarer

Grenseløs

22.09.2008 kl.04:07

Historien blir omskrevet daglig. Nesten imponerende.

VamPus

22.09.2008 kl.12:01

Så det at McCain har foreslått regler for å få strengere oppsyn med Fannie May og Freddie Mac og blitt nedstemt flere ganger er altså totalt uinteressant? Og at det her er staten som har backet utlånerne med garantier slik at de så bort fra vanlige regler for utlån, og dermed lånte ut for mye til mennesker med dårlig betalingsevne? Barack Obama har Franklin D. Raines som økonomisk rådgiver, selv om han var under etterforskning for nettopp å ha jukset med tallene til Fannie Mae som direktør, og gikk med på å betale bøter for det. Obama hadde også James Johnson som rådgiver, også en tidligere direktør for Fannie Mae, inntil det ble påpekt at han hadde fått meget gunstige lån fra Country Wide Financial fordi han var venner med direktøren i selskapet.Så, hvilken historie holdt jeg på å omskrive sa du? Og hva har krigen i Irak med finanskrisen å gjøre? Eller må du dra inn alle dine argumenter mot McCain, for å få en løgn om "historieomskrivning" til å virke troverdig?

Konrad

22.09.2008 kl.12:49

Karl Rove (med K), han er da norsk (nesten)

Konrad

22.09.2008 kl.12:50

Selektiv bruk av informasjon er også historieomskriving.

Trond

22.09.2008 kl.15:32

vampus da. Dete r faktisk MC Cain sitt egent parti som har sittet med makten i alle ledd de siste årene. Et partis om du aktiv har forsvart hele tiden.At Mc Cain selv har cvært med å stemt i over 90 prsoent av sakene gjør jo ikke akkurat Mc Cain uskyldig. Det er som Konrad sier du bruker informasjon meget selektivt. Du kan si hva du vbil opm Obama, men her er det mest snakk om den politiokken Mc cain og hans medsammensvorende i det hviste hus, kongressen og senatet har \kjørtr så lenge de har all makt. En politikk MC Cain har støtett fullt ut. Når i tillegg MC Cainb har støttet opp om saker som Iral krisgen som har vært et et skandale og sløsprosjekt fra dag en, er det rimlig latterlig på komme med ting som hadde MC Cin vært ved makten så hadde alt vært så mye bedre. Det at du som såkalt liberalist støtter en kandidat som støttet tortur og en vise-påresedentrkandidat som vi ldrive kriger etter hva jesus sier i hodet henens finner jeg merkelig. men jeg er veøl kun påvriket og hjenrevasket av all den fæle sosialitiske presen her i landet.

Konrad

22.09.2008 kl.20:25

Noen lytter til Jesus i hodet, jeg lytter til den lille rare mannen i radiatoren. Like galt blir det uansett.

Konrad

24.09.2008 kl.18:52

Vampus tar tydeligvis ikke utfordringen. jaja.

Trond

24.09.2008 kl.19:13

rart det der eller hva. Får skrive noen flere innlegg om Palin og se om noen rører på seg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits