Hvem vil ha de største? Arendalitter eller Kristiansandere

dildovibratorsexl351740p

Ja denne inntresante nyheten kan NRK bidra med til folk flest. . Jeg er utrolig glad for at de tar sitt ansvar som folkeopplyser virkelig påp alvor.
Jeg betalte i da lsienen min og burde derfor få se undersøkelser om hvilke stillinger som er mest populær rundt omrkring i landet. Er analsex mest populært i bibelbeltet? Er oralssex mest populært i norske frikirker? slike saker bør NRK nå ta seg av. bruke lisenspengende på kjedelige tv serier skal vi ha slutt på.

3 kommentarer

Clementine

23.09.2008 kl.20:26

Haha nåja. Jeg ser ikke på han som noe sexsymbol, selv om han er sexy? Det er nok den geniale musikken som står sterkest, selv om jeg kanskje ikke ga uttrykk for det i dette innlegget :)

24.09.2008 kl.15:02

En fråga, er denne Konrad den samme som i sin tid hette Mathias, og ble landskjendt da han fikk sparken av selveste Martin Kolberg, ut av AP ?

Trond

24.09.2008 kl.15:05

Nope det er han ikke. Uannsett herr anonym så har vel det strengt tatt veldig lite med saken å gjøre.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits