Ap tar velgere fra Frp

Arbeiderpartiet er igjen størst, mens Fremskrittspartiet mister oppslutning på en ny meningsmåling.

Dermed har vi går bekreftet det mange hadde ventet. Nemlig å legge seg på FRP sin linje i innvadrings og asylpolitikken gir Arbeiderpartiet enda flere stemmer. Nå må FRP overgå Arebeiderpartiet noe som ender i at Arbeiderpartiet igjen må overgå FRP.
SV tapte her enda en ting som de hadde blitt lovet i Soria Moria erklæringen. Men hva gjør SV? De hyller den gamle stalinisten Håkon Lie.
Dette skal bli en morsom valgkamp.

5 kommentarer

Konrad

06.10.2008 kl.14:29

Dette bekrefter jo bare det Magnus Marsdal m.fl. har påpekt: Frp er Ap tilsatt en dose nasjonalisme, krydret med litt kristenretorikk, en del generell fremmedfrykt, litt lov og orden, samt en populistisk blanding av individualisme og velferdsstat.Alle som kan litt historie kjenner igjen denne cocktailen.

Mr. X-files

06.10.2008 kl.15:43

Mye av FRP-koden er med dette løst, men FRP sitt viktigste verktøy for å vinne valget i 2009 forsvinner nå ut av partikontoret til AP.

Trond

06.10.2008 kl.16:08

Konrad: Spenningen ligger i hvor langt Ap er villige til å strekke denne strikken. Vil de følge tter FRP i miljøpolitikken også? Sv ser jo ikke ut til å stå i veien for det og SP har jo ingen miljøpolitikk. Mr.X-files: Det spørs. Det kan hende at FRP vil ytterligere komme med enda mer ekstreme synspunkter på innvandring. Det kombinert emd en eventuell fianskrise i norge kan gi mange rare svingninger på meningsmålingende.

Simen Eide

06.10.2008 kl.22:41

Som jeg fortalte min lojale arbeiderbevegelse-morfar så blodtrykkmåleren hans pep:Frp er det samme som Ap - de er bare enda mer fordomsfulle til nyskapning og uansvarlige økonomisk.

Konrad

06.10.2008 kl.23:29

Langt på veg har du rett Simen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits