Målmannen, Demokratene og FRP må ikke lese dette

innvandring

Det er flere nordmenn som er for innvandring enn mot, viser undersøkelse. Men over halvparten av de spurte har ingen sterke meninger om temaet.

Hva hvordan kan dette stemme? Dagelig lider jo det norske folk under en okkupasjon fra frememde makter. Disse menneskene er kjent under navnet utlendinger.
Er dette enda mer liberal løgn laget for å ødelegge det norske samfunnet?
Jeg er spent på hva FRP,Målmannen og demokratene føler nå.

17 kommentarer

Konrad

12.10.2008 kl.18:41

Dette beviser jo bare at PK-eliten er islamofile ormeyngel. Ha!

Mr. X-files

12.10.2008 kl.18:49

Konrad, hva har dette med tema å gjøre? ... se opp fra boka, nerd.

Trond

12.10.2008 kl.19:07

Mr X-files: Konrad er absolutt innfor tema. Ironi er hjertelig velkommen her.

Konrad

12.10.2008 kl.19:13

Det er streng tatt ikke ironi engang, jeg bare siterer utsagn fra anti-islamske nettsteder.Virkeligheten overgår rett som det er parodien.

Trond

12.10.2008 kl.19:20

Du har så rett konraD. At virkeligheten overgår priodien kunne man fort se på det nå nedlagde veggavisen til nettavisen.

Mr. X-files

12.10.2008 kl.20:21

Joda, jeg må innrømme det at det Konrad skrev hadde relevans, sorry... jeg har alzheimer tendenser i en alder av 40, så ha meg unnskyldt...

Mr. X-files

12.10.2008 kl.20:24

Ikke for å mase Trond, men du har ikke skrevet så mye om finanskrisen, kanskje det ikke er ditt drømme tema, men situasjonen er alvorligere enn folk aner, jeg er redd Victor Normann har rett, den norske boligboblen kommer til å sprekke, panikken vil bre seg, og boligprisene vil falle med 40%. Som sentralbanksjefen sa på dagens pressekonferanse, det kan selvsagt ikke gis garantier for noe som helst, alt er mulig fremover...

Mr. X-files

12.10.2008 kl.20:24

Jeg så Island ligger ute på Ebay til salgs for 1 krone.

Trond

12.10.2008 kl.20:36

Jo jeg tar poenget ditt, men jeg sjonglerer en del for tiden. Jeg har jobb, studier, politikk, sykdom og boliglån å tenke på. Tro meg jeg har nevrer. jeg komemr nok ytil å skrive et innlegg om det, men jeg tar meg litt tid til å lage et skikkelig et.

Mr. X-files

12.10.2008 kl.20:36

Jeg så en liten notis i Walstreet journal på fredag om at det er satt ned en gruppe som skal "etterforske" finanskrisen, som ble utløst ved de såkalte subprimelånene i kredittmarkedet. Det er funnet en sammenheng om at flere med muslimsk bakgrunn har hatt betydelig lederansvar og stått bak strategiene om å låne penger til den store målgruppen som ikke har kredittverdighet. Dette er kloke hoder, spørsmålet som skal besvares er om hele finanskrisen er en uhyre målrettet strategi, fra en gruppe mennesker som kan ha nære forbindelser med AL Quaida og andre terrornettverk. Spørsmålet som ingen tørr reise er om dette er et velregistrert finansielt terror annslag mot den vestlige verden ?

Trond

12.10.2008 kl.20:42

Mr-X files: Jeg har nok mer tro at vettet er rimlig jevnt fordelt og at lederansvaret er fordelt mellom flere. Men denne krisen er et resultat av feilsslått politkk i gjennom flere år. Så vidt jeg vet sitter det ingen muslimer i lederkretsen rundt gjengen i det hvite hus.Jeg tror ikke dette er en målrettet aksjon på den måten du beskriver. Det virker som om mange i vetsen liker å gi skylden på andre når slike kriser skjer. Tidligere har det vært jødene som har fått sitt pass påskrevet. Vesten burde heller ta en grundig gjennomgmag av hvordan de selv gjør ting før de slenger ut beskyldninger til muslimer og andre grupper.

Konrad

12.10.2008 kl.20:49

Å gi all-Kajda skylden for finanskrisen er vel temmelig kreativt.Målmannen har på sin side antydet at skumle musulmaner eller noe slikt er ansvarlige for at Jörg Haider kjørte av veien i fylla.

Mr. X-files

12.10.2008 kl.20:57

Lag det innlegget om finanskrisen når det passer deg du, vil ikke legge flere stener til byrden. Personlig tror jeg verden er bedre rustet til å takle krisen nå en i 1928, det berømte krakket på wall street. Vi som bor i Norge er i en særstilling når det gjelder å stå imot det internasjonale uværet som herjer nå. Jeg tror også det at man får kontrollen med pengemarkedsrenten i løpet av få måneder, og da vil vi som har store lån, lavere lånerente, da vi nyter godt av at det berømte gulvet (styringsrenta) senkes...men, dillemaet til Svein Gjerdrem vil likevel være at inflasjonen er galloperende, utover det vedtatte målet om 2,5% p.a.Jeg tror vi alle har godt av denne vekkeren, for min del har jeg sluttet å kjøpe dyr vin, og kaffe med bolle på godt brød på korskirkealmenningen hver dag, jeg tror folket blir skremt litt for mye av det som skrives i media om dagen.

Mr. X-files

12.10.2008 kl.21:02

Konrad, har du relasjoner inn til politiet i Østerrike? Eneste beviset som er offentliggjort er at speedometeret var på 147 km, altså høy fart førte til ulykken. Og, alle oss som har tatt førerkort vet at fart fører til mange ulykker. Det er godt mulig at han også var påvirket av rusmidler, men det er litt overraskende at en akademiker som deg, liker å graffse og taffse over en nylig omkommet person. Det er like stor sjangse for at denne målmannen har rett som du, uansett, deres spekulajsoner har ingen pragmatisk verdi.

Konrad

12.10.2008 kl.21:48

Kutt ut. Det var Målmannen som tok opp saken. Snakk med Tåkemannene i stedet.

Mr. X-files

12.10.2008 kl.21:54

Flott at du angret uttallelsen, og kaster skylden widerø på Kåtemannen.

Trond

12.10.2008 kl.22:45

Ha godt av vekkerene r en ting, men overlve er en annen. Mityt boliglån betaler ikke seg selv og en økt rent vil ikke akkurat gjøre situasjonen noe som helst bedre.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits