Vampus plutselige forandring

Vampus sier: I valget mellom en kristen fembarnsmor med tæl og ei vulgær tøyte, velger jeg fembarnsmoren.

Det er vel bedre med en kvinnelig utgave av Finn Jarle Sæle enn en kvinne med faktisk talent.
Men Vampus da vulgær?
Har du blitt så mye eldere? Jeg husker deg i din friske ungdomstid som porno forkjemper.

5 kommentarer

Grenseløs

13.10.2008 kl.22:17

Jeg lurte på det der selv. Den gode vampus har åpenbart gått fra galt til verre i det siste.

Mr. X-files

13.10.2008 kl.22:58

enig med vampus en kristen mus er godt.

Mr. X-files

14.10.2008 kl.00:28

Jeg blir svimme¨l av journaliser som leker at de har greie på økonomi, og jeg blir enda mer svimmel av av økonomene, selv, de såkalte ekspertene. De popper opp overalt i disse tider, og de kappes om å mene mangt og mye, i det ene øyeblikket skal renten opp pga. av at pengemarkedsrenten vil ligge høyt fremover, plutselig, og noen minutter senere får man høre en annen analytiker si, at renten skal ned, pga. at aksjekursene går opp, og inflasjonen vil avvta. Noen minutter senere drar de inn en tørrsvamp fra NHH, han snakker sån rar dialekt som de gjør der de fisker, han sier at boligprisene vil falle med 40% neste år...nei, se det...jeg blir svimmel...

Trond

14.10.2008 kl.00:53

Økonomi og psykologi er ofte en og samme ting. Problemet er at ingen av delene læres bort på en fornuftig måte i dagens skole. I likhet med språk.

Mr. X-files

14.10.2008 kl.01:20

Enig, Trond! Det er så sant så sant... noen grupperinger driver skremselspropaganda med mål å få renten opp, de fleste motsatt, sånn har det også vært i årevis innenfor eiendom. Journalistene løper bakfulle frem og tilbake mellom de ulike leirene, med oppdrag fra styrerommene om å lage forsider som selger slik at pengene strømmer inn.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits