Har egen billettpris for Frp-velgere

frp

Og den er mye høyere.

Grunnen til dette er for å vise folk hva FRP sin kultur politikk vil føre til i praksis. Selvfølgelig suter FRP over denne fleipen.
Stortingsrepresentant Robert Eriksson fra Nord-Trøndelag, reagerer negativt på Døvings påfunn, melder Trønder-Avisa. Han syntes det er feigt og at de heller møte frp til debatt. Det kan jeg være enige i, men burde ikke FRP heller svare på denne påstanden enn å skjelle ut teatersjefen?
Nei Robert Erikson svarer i kjent frp stil at dette er en negilisjeriing av FRp som har 15 prosent av stemmene i fylket. Hvorvidt frp negilisjerer de restrerende  85 prosent av velgerene svarer merkelig nok ikke på.
Frp må gjerne være være uenig, men de bør ihvertfall være såpass ærlige slik at folk flest kan få et innsyn i hva politikken deres vil føre til.

17 kommentarer

Mr. X-files

14.10.2008 kl.01:23

he he..alt er mulig, FRP har en kulturpolitikk som får en gatemusikant fra Peru som står på Torgalmenningen til å være på høyde med nyttårskonserten i Wien.

trulte

14.10.2008 kl.06:39

hahahaha FRP har aldri likt at sannheta om politikken deres kommer frem. Alt skal nemlig se veldig enkelt ut.

Rune Henning Johansen

14.10.2008 kl.06:52

Da bør vel du også være såpass ærlig å informere om hvor mye mindre skatter folk må betale hvis FrP får gjennomslag for politikken sin?For du er vel klar over at det er skattepengene som finansierer differensen som det skrives om? Mindre skatt, og folk får råd til dette ... hvis de virkelig vil betale det det virkelig koster!

Bedreviter

14.10.2008 kl.07:18

Dersom disse teatergruppene outer sin statsstøtte per billett så velbekomme, legg ned skiten.

Katt

14.10.2008 kl.07:40

Men... finnes det noen FrP-velgere som går på teater?

Pondus

14.10.2008 kl.09:33

Frp-folk har lite å frykte. De går av prinsipp ikke på noe slags arrangement som får dem til å tro at det handler om kultur. Derfor kan de trygt slippe unna slik "ekstraskatt". Eneste tilfelle må være hvis det har blitt litt for mye akevitt. Da er det fort gjort å gå inn feil dør...

Mr. X-files

14.10.2008 kl.11:11

Til de som lurer på om FRP folk går på teater, så er svaret JA! - De går jo på FRPs nominasjonsmøter....og enkelte lager da også i stand dukketeater.... :-) .... Pavarotti, hvem er det?

Goggen

14.10.2008 kl.11:45

Det som er mest skremmende er at folk synes det er helt greit at hver eneste billett sponses med nær 1400 kroner (!!!!)

Trond

14.10.2008 kl.12:00

Rune Henning Johansen: Det er vel strengt tatt ikke min jobb, men frp sin. Jeg bare ønsker at frp for en gang skyld kan svare ærlig

på et spørsmål og la være å sutre, syte og kritisere andre så forrt noen viser konsekvensene av deres egen politikk. Mr.x files: FRPs nominasjonmøter bør vel heller gå under kategorien sirkus eller hva? Katt: Joda i likhet emnd at det finnes andre enn frpere some r som folk flest. Bedreviter : Vet du hvor stor ande av statssstøtte frp selv mottar?? Skal vi nedlegge frp?Goggen: syntes dete r helt fælt at skattebetalerene betaler for Siv Jensens sin privat trener og bil.

Knut

14.10.2008 kl.14:05

"- Vi turnerer over hele fylket. Det finnes ingen måte å gjøre dette økonomisk forsvarlig på. Vi besøker Leka, der det bor 600 mennesker. Uten støtten ville vi spilt med tap, fortsetter Døving."Der det bor 600 mennesker, hvor mange av disse tror dere kommer til å møte opp på forestillingen? Det er ikke rart en billettpris måtte koste ca 1629,- for å ta igjen det tapte der hvor det ikke kommer tilskuere! Her ser vi altså galskapen i det at vi ?subsidierer? mange arbeidsplasser i dette landet. 1369,- kroner blir altså hver billett subsidiert med! Og dette bare for at noen tullinger som ikke evner noen ting skal kunne leke seg på Scenen i en virkelighetsfjærn verden. Nei, fjern subsidiene, og kutt ut oppsetninger der hvor det ikke er ?kundegrunnlag? Er bare kommunismen som ?fungerer? på denne måten, og vi ser hvordan det har gått med land som synes slikt er ?kult?, ALLE ENDER OPP I FATTIGDOM!

Trond

14.10.2008 kl.14:18

vi subsidierer også frp sin storttingsgruppe. Vi gir redningspakker til finans eliutren for de har dritet seg ut. Å sutrer fordi litt smuler går til kultur. Jeg må væøre en skikkelig kommunist siden jeg ser at verdier ikke kun kan regnes i kroner og øre.

Knut

14.10.2008 kl.14:21

Hvis vi ikke støtter banknæringen som institusjon i denne tid, så kollapser hele samfunnet. Det er det som er forskjellen. Det er snakk om en engangs opptreden. Hvis det hadde vært snakk om en enkelt bank som får problem, så må den bare gå konkurs. Men når det nå er snakk om hele den finansielle institusjonen som holder på å gå på trynet på grunn av at bla. Bill Clinton har pålagt banker i USA å gi lån til udugelige negre uten sikkerhet, bare fordi alle skal få seg et hus, så må det jo gå til helvete før eller siden. Slik går det når sosialister blander seg inn i det frie marked og legger føringer og krav.

Mr. X-files

14.10.2008 kl.14:37

Knut, du er nok ikke så dum som du ser ut til, det er riktig at Bill Clinton er den bakenforliggende årsaken til finanskrisen. Men, ikke gi de fargede skylden for dette, det er nok like mange hvite som har fått lån. Gi heller skylden til lederne i Bank og Finans, de som har tent store penger i provisjoner på å kaste lån etter folk uten kredittverdighet. Ta fra dem Porcher, American Black Card, dra dem i ørene ut fra horehusene i Las Vegas spillekasinoer, og still dem til ansvar, face to face. Da har du truffet riktig adressat.Knut, du er en stut!

Trond

14.10.2008 kl.14:53

Knut: Det er gøy å se at høyresiden nå gir Clinton sklden for 8 år med udugelig styre og pengebruk på en helt unødvendig krig. Hvis Clinton har skylden så hvorfor har ikke republikanerene gjort noe som helst når de har hatt flertallet i

begge husene i åresvis i tillegg til at de har hatt føreren i det hvite hus i 8 år? Det er latterlig når man i det ene sekundet loverpriser det totalt frie markedet og deretter gir alle andre skylden når det går galt. Ditt bruuk av ordet neger forteller jo rimlig klart hvor spedalsk du i utgangspunktet er politisk at ord blir overflødige.

Mr Y

14.10.2008 kl.19:38

På Leka går de sikkert mann (og kvinne) av huse.

Tor

15.10.2008 kl.22:24

Jeg har skrevet et innlegg om dette selv. Den kan leses om du trykker på navnet mitt :P (Spamfilteret stopper linker)

Trond

15.10.2008 kl.23:16

Tor jeg vet ikke hvorfor dette skjer med deg. jeg har sjekket spam filteret og det skal ikke være noe galt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits