Norske rappere leker gangstere del 2

gay united

Dette var et innlegg jeg skrev 12 mai 2006, allikevel sre det ut til at det tikker inn n og annenn kommentar av og til. Siden mange av leserene ikke har fått med seg alle sammen skal jeg ta et lite greatest hits utvalg her.

Norsk rapper

08.jun.2006 kl.19:37

jeg syns denne siden var patetisk.. Du som skirver dette vet ingen ting om Norsk rap og du liker tydligvis ikke rap.. det er mange norske rappere som rapper hissige sanger.. Norge ekke perfekt selvom det er rikt. jeg syns Norge er et dårlig land som har lite å tilby ungdommen.. mange norske rappere rapper om dette.. hissige sanger.. så ikke kom og si at norske rappere ikke har annet å rappe om en pikken sin.

Trond

08.jun.2006 kl.20:43

Jaså har du lest alle innleggene allerede. Ikke dårlig, jeg må si at jeg er imponert.
For å si det så liker jeg rap, men jeg liker ikke all rap. I likhet med at jeg liker rock, men ikke all rock.
Finnes mye morsom og bra norsk rap, men med det trenger jeg svelger jeg ikke alt rått.
Norge er ikke et perfekt land å bo i, Kunne ikke være mer enig, men å hylle drapsmenn og leke gangstere fra ghettoen er allikevel så patetisk at det ikke kan forsvares
Kom gjerne med hissigge sanger, kritiskee sanger og sanger som proveserer såpass atd et skaper storm. Men å provesere uten å ha noe inntligent å komme med.
Syntes det er merkelig hvordan enkelte rappere ser det som sin plikt å automatisk forsvare det andre rappere kommer med.
I tilleg syntes jeg at det er utrolig inntresant at når man er så store i kjeften at man ikke tør å kødda litt med. Snakk om selvhøytidelighet.uvitenhet er en synd!

25.aug.2008 kl.20:37

Du skriver at norske rappere leker gangstere og jeg kan forsovet være enig når det kommer til tuntvann og andre rapduoer fra bergen og trondheim osv. Jeg sier ikke at det kan sammenlignes med compton elr slum i rio overhodet. Men om du er oppvokst i Oslo øst som f.eks i furuset, holmlia, grorud elr stovner osv så vet u hva jeg snakker om! røyka noen av dere deres første joint når dere var 13? blitt knivstukket fordi dere spurte om å få mobilen som ble snappa ut av hånda deres? solgt weed på sogn for å kjøpe mat på skolen. Fuck dere om dere sier det ikke finnes ghetto i oslo, bare fordi norge er et rikt land betyr ikke det at dem bruker det på folket. Ingen utenfor oslo vet hva jeg prater om og dere på vestkanten sier noe annet fordi vi har gitt dere så mye juling! Apesoldat!!! Holmlia fo life!!! RIP BALO RIP VICTOR

Trond

25.aug.2008 kl.21:20

At denne posten her fortsatt skulle vekke rreaksjoner over to år etterpå finner jeg meget inntresant. Uannsett til saken.
Jeg har faktisk boddd i oslo og jeg har i tillegg vært sosialarbedier i oslo. Så kom ikke å fortell meg hvordan verden er i hovedstaden.
Jeg er heller ikke dømt hele
hipp hop miljøet og jeg hater helelr ikke hip hop. Men det ser ut til at mange avd ere i miljøet automatisk forsvarer hverandre hver eneste gang noen kommer med litt kritikk eller kommenterer dere.
Jeg ser dritten mange av dere leveer.
Men når å hylle kriminelle, mordere og ganngstere blir brukt som en unskylding for syntes synd på seg selv, syntes jeg mane av dere opptrer rimlig patetisk.
Og foresten jeg ahr aldri bodd eller vokst opp på vestkanten.

Den aller beste vil jeg allikevel si var denne fra en kar som kaller seg Icy-N og lyder slik: Bergen vest holder øye med deg.

Ja dette viser jo det meste. Det spørsmålet jeg stiller mege rhvorofr kommer ikke felre hip hopere ut av skapet? Etter å ha observert dem så er det en ting som kommer meget klaret frem. At de er veldig glad i å ta på hverandre og klemme. Når man da i tillegg hører alle kommentarene de kommer med om kvinner er det jo bare beviset på en meget klar ting. Nemlig det faktum at de fleste av dem er skaphomofile.
Øverst her finner dere et meget vakker bilde, men jeg forventer nå å se enda flere platecovere av samme sorten meget snart.

13 kommentarer

Mr Z

19.10.2008 kl.20:47

Er disse homsegreiene særlig tiltenkt kosebamsen Mr.X-files?Koselig det.

Mr. X-files

19.10.2008 kl.22:33

Ærlig talt, Mr. Z du innbiller deg vel ikke at noen gidder å kommentere/bry seg om det du skriver. Ergo, ingen hører/legger merke til deg, - her heller. Men dette er jo du vant med i livet at ingen bryr seg hva du mener!!

Mr Z

19.10.2008 kl.23:07

Ærlig talt Mr X. du innbiller deg vel ikke at noen gidder å etcetc??!!

Mr. X-files

21.10.2008 kl.16:24

Kjære Trond, vet du hva TV2 nyhetskanalen presterer å informere om på slutten av de løpende nyhetssendingene i dag? Joda, oppleseren sier lattermildt, "se TV.no, der kan du se hvorfor en værmelder her på kanalen fikk bluseproblemer midt under sending...latter til slutt"Fy f....gjør noe! skriv noe om tåpelig fokus på nyhetene.

Trond

21.10.2008 kl.16:31

Vel jeg ser stort sett ikke på nyhetskanalen. Gjett hvorfor?

Mr. X-files

21.10.2008 kl.16:48

He he..skjønner, jeg dropper det også heretter. Vil bare nevne at jeg sist fredag skrev en lengre mail til nyhetsredaktøren Heinschen, den var sakelig, men kritikkverdig. I dag er det tirsdag eftermiddag, har ikke fått tilbakemelding som jeg ba om fra TV2 nyhetene.

Trond

21.10.2008 kl.17:06

Like trolig at du får svar som om at Lånekassen skal bgynne å yte service.

Mr. X-files

21.10.2008 kl.17:10

He he...ja, og etter den norske finanspakken er det nå staten som eier fordringen som vi lånetagere har ovenfor vår bankforbindelse. Det er våre boliglån som er garantier ovenfor finanspakken fra statens bank. Vi vet hvor stivbente, byråkratiske og som du sier lite kundevennlige staten kan være.

Trond

21.10.2008 kl.17:35

Ja du har å rett, men det viktigste er at lånetagerene ikke mister hus og hjem. Uannsett et liten ting. Kanksje en slik trå som dette bør diskuteres andre steder siden dette innlegget handler om noe helt annet en finans.

Mr. X-files

21.10.2008 kl.19:40

Jeg er imponert over hvor mye tid du bruker på denne bloggen, men mener du ofte har litt feil fokus. Her har du et tema om noen fyrer i skinnklær, hva har det med politisk agenda å gjøre? Jeg mener du burde ha dagsaktuelle tema som anngår samfunnet. Jeg mener du burde skrevet mer om USA valget, finanskrisen og dumme journalistiske vinklinger. Hvis du oppfatter dette som frekt, beklager jeg det på sitt sterkeste. Det er overhodet ikke ment frekt.

Trond

22.10.2008 kl.16:55

Jo du hare kanskje litt rett. Jeg skulle kanskje vært litt emr dagsaktuell til tider. Men jsyntes også at dete r på sin plass å ta opp saker som dette. Grave litt opp i den dobbelmoralen og hyykleriet som eksisterer hos en del grupper. I perioder går jeg også litt opå tomgang. Livet er ikke alltid en dans på roser vet du. Men alle tips og råd mottas med takk.

Mr Z

26.10.2008 kl.18:33

Du bør lytte til Mr X, han har visst lyst til å ta over bloggen din.

Alex

29.10.2008 kl.22:20

Det trond sier er bare tull! Jeg er 13år Røyka joint og blitt slått ned men er faen ikke noe bedre

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits