Trond Giske får sin bauta

objphpi

For noen uker siden foreslo statsminister Jens Stoltenberg at kulturministeren fortjener en bauta for sin innsats for kulturen.

Hvordan akn amn egentlig gjøre det galt som kulturminister nå man har en full lommebok og husker å støtte de ting som gjør han populær blandt de som skriker høyest?
Jeg trodde Carl I Hagen sitt potrett på stortinget tok kaka, men denne runden går til statsministeren. Skla lanndets to største partier å forsøke å overgå hverandre i stormansgalskap. Hva blir det neste? Oppkalle en vei etter Eli Hagen?

6 kommentarer

Grenseløs

23.10.2008 kl.04:02

Kanskje han bør få sin bauta til spott og spe. Jeg har veldig lyst til å kaste masse egg og råtne tomater på den. Hans «innsats» mot pokerspillere har mer enn lignet på en heksejakt og er sikkelig kvalmende. Vi satt faktisk og spilte da vi hørte om jens sitt forslag. Det ble skikkelig gapskratt og vantro av det.

Perzillas

23.10.2008 kl.05:27

Er det han derre knulle-trond du mener?

Trond

23.10.2008 kl.13:41

Grenseløs. det syntes jeg er sløsing. Råtne matvarer bør leveres uinn tilbioavfall, isteden for å kastes på Giske. Perzillas: Hmm jeg sier bare ingen kommentar.

Grenseløs

23.10.2008 kl.14:37

I dette tilfellet er sløsingen berettiget...

Trond

23.10.2008 kl.14:57

Det er mulig man kan gjøre et untak i et slikt tilfelle.

Mr. X-files

24.10.2008 kl.19:28

Nå har jo Eli Hagen allerede en vei som er oppkalt etter hun da, veien ned fra slottet via trappen. SP sin Odd Roar Enoksen ble sneiet med en mm i det han kom sjanglende opp trappen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits