FrP-uro i Rogaland KrF

krfvalg2005helse

Det er uro blant KrF-ere i Rogaland over at partiet ikke vil samtale med FrP om situasjonen etter valget.


Også her i Hordaland har en frp vennelig fløy overtatt. Jesus freaks fra levende ord sitter å styrer store deler av showet.
Dette bør være en liten advarsel til de som tenke tenke seg å stemme KRF ved neste valg. Nå er det kun Venstre igjen i sentrum.

6 kommentarer

Grenseløs

23.10.2008 kl.03:53

Ja, bare venstre som kjører den slappe middelvei. Ellers er det helt klart at krf går fra galt til verre. De var dog ikke stort bedre da dere samarbeidet med dem. Sannsynligvis (brennsikkert) vil dere samarbeide med dem etter neste valg også, hvis de såkalte borgerlige får flertall.

Trond

23.10.2008 kl.13:40

At folk faktisk tenker før de handler er vel en slapp middelvei for deg eller hva amos?Kan ikke huske at Venstre verken sammerbeidet med FRP om miljø, bistand, ekteskapslov osv. Man kanskje du om vanlig har et sett med hemmelige opplysninger som kan sette nytt lys på saken.

Grenseløs

23.10.2008 kl.14:39

Jeg sa ikke at dere har samarbeidet med frp, men med krf, og at dere vil fortsette å gjøre det. Faktum.

Trond

23.10.2008 kl.14:58

Det stmmer. Fordi krgf stort sett tar seg til takke med hva som helst. Derfor får vi ikke en omkamp om verken ekteskapslov elelr Israelpolitikken deres.

Grenseløs

23.10.2008 kl.18:22

Å nei du, krf hadde STOR innflytelse på den forrige regjeringen, ikke om de litt større sakene du nevner kanskje, men mer i det stille.

Trond

23.10.2008 kl.19:05

Innflytelse er en ting. Hva det har innflytelse på er en annen. Kanskje du skulle opplyse oss o hva krf hadde innflytelse på i det skjulte siden du har en slik overlegen innsikt i forhold til oss andre dødelige.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits