Palin fortalte elever at visepresidenten leder Senatet

mccainrollbutton


Det stemmer kanskje på papiret, men ikke i praksis.

Å så er vi på den igjn. Den folkelige hocky mammaen som enkelte kvasi liberalister i bloggverden hyller gjør det igen. Men dette er jo folkelig? En slik kvinne ville jo være et folkelig slag mot den fæle elitismen fra personer med kunnskap og andre fæle egenskaper. En kvinne som kjenner hocky miljøet og hvordan det er og være mor til flere barn burde selvføgelig være kvaløifisert til å lede det hvite hus.

Nå kan man se at til og med Powell  støtter Obama. Det ser ut til at Palin satsing på å se vakker ut under valgmøtene har hatt liten effekt. jeg må jo tilstå at det er morsomt når politikkere går ut å kritiserer offentlig sløsing, når de bruker sine valgkampmilder på klær.

Mange kritiserer Obama for sitt forhold til en viss pastor. Har noen tenkt over at Palin sin menighet får leven ord til å se ut sdom moderate? Har de noe gang tenkt over at tankene disse syke jesus freakene har faktisk kan bli en maktfaktor i det hvite hus?
Skjer det bør man ikke frykte Iran, men heller deres kristne variant.

Les også:
- Bush administrasjonen godkjente vann tortur
- Palin Rapport vil svekke MC Cain
- Valgkampen blir verre og verre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits