Kanskje litt naivt?

Sps Åslaug Haga seier eit islandsk EU-ja vil føre til endringar i Norges forhold til EU. Ho byter gjerne ut EØS med ei direkte avtale med EU.

Jeg skal like å se hvordfan det er mulig. Hvis seterpartiet troor at handelsavtalen fra 1972 bare blir innført på nytt fordi EØS avtalen forsvinner må de tro om igjen.
Enda mer inntresant er det at EØS snakket til senterpartiet er stort sett bare prat og har alltid vært det. I 1993 fikk din en meget stor deleasjon ved valget, men tror du de brukte den til å kjempe mot den fæle EØS avtalen? Nei det gjorde de faktisk ikke.
Saken er at nei folket ikke har gjort noe som helst for å hindre noen former for diriktiv fra EU. Alt det som var så fælt at Norge skulle innføre i 1994 er nå snart innført. Verken Senterpartiet elelr V har gjort noe for å stoppe den utviklingen.

Tror Haga virkelig at EU nå vil bruke lang tid på Norge skal forhandle seg frem en avtale der man vare vil ha, men ikke gi?

SP har rett nå de sier at avtalen er en husmanskontrakt, det er derfor det kun finnes et alternativ, nemlig medlemskap. Være med å skape fremtidens Europa burde være et mål for Norge og alle som inntereser seg for inetrnasjonal solidaritet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits