Dere har dere selv å takke

 

Det har blitt veldig mye debatt om hvor lojale fans av de ulike musikksjangerne er. Mens rock og mettall fans har rimelig lojale fans som fortsatt kjøper skivene deres så sliter hip hop artistene enormt. Salget har blitt kraftig redusert, selv om musikksjangeren har en meget stor fanskare. Enkelte Hip-Hop artister klager over at de har drøssevis av venner på my-space og lignede tjenester, men når det kommer til alt så selger de ikke så godt allikevel. Kan dette ha noe med deres egen mentalitet og gjøre?

Store hip hop artister som Biggie og Tpac er død, men ingen er arrestert for forbrytelsen. Forbrytelsen er genialt gjort vil enkelte hevde, men det er den ikke. Hadde vitner ønsket å snakke så kunne disse sakene blitt løst, men det velger de ikke å gjøre. Deres store mantra er at man ikke skal sladre eller si noe til politiet. Loven er en egen verden som de ikke ønsker å ha noe med og derfor slipper faktisk en del personer i det amerikanske samfunnet unna straff.

Når man er med å spre en holdning som dette er det ikke da litt patetisk å klage over at nedlastning av musikk ikke blir gjort noe med?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits