Selvmord er ikke feigt

Enkelte syntes at motsatt psykologi er noe som skal til for å løse et problem. Når den gjelder å sjekke opp en partner på byen kan dette funke, men å bruke det som behandlingsformer jeg mer skeptisk. Siden selvmordstallene er store og at man ikke finner en løsning så la oss fremstille disse personene som feige med det håp at de skal skaffe seg hjelp. Tro meg  på en ting og det er at det gjør de ikke?

Hva er det disse såkalte ekspertene ønsker å få oppnå? At personen skal la være å ta livet sitt antar jeg, men hjelper det egentlig når personen fortsetter å ha det like jævlig. Så lenge de ikke tar sitt liv så slipper vi å bli lei oss? Det er ikke terapi, men ren skjær egoisme!

Å konstant leve i et helevete inne i sitt hode er faktisk ikke så lett. Det er et rent skjær mareritt som aldri tar slutt. Jeg oppfordrer ingen til å ta selvmord, tvert der imot. Men jeg oppfordrer alle disse såkalte ekspertene heller å sette inn støttet på heller andre ting. Hva med ting som faktisk hjelper vedkommende?

4 kommentarer

Joakim

01.12.2008 kl.23:00

Selvmord er ikke feigt nei, der har du helt rett. Selvmord er løsningen til et desperat og rådløst menneske, et menneske som desperat ønsker å slippe den smerten de konstant føler.

My

02.12.2008 kl.18:43

Sant det...

Marlene

25.01.2009 kl.04:15

Kunne ikke sagt det bedre, er så fullstendig enig !

24.01.2013 kl.01:41

Alle som hevder at selmord er feikt, og egoistisk. Bør være skjele glade for at de ikke selv har opplevd en smerte som kan få et menneske til å velge døden.

Dermed er påstanden om feighet og egoisme grunnløs.

Kjente til en som hadde 6 mindreårige barn og kone. Tenk hvor ille han må ha hatt det når han faktisk velger å avslutte livet sitt. Vær glad for at dere har så liten insikt at dere kaller han feig

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits