Sondre Olsen uten argumeneter

 I innlegget Homoaktivister uten argumenter kommer KRF sin gladgutt i Bergen Sondre Olsen til å bryte et av de ti bud. Nemlig det som, sier at du skal ikke lyve.


La meg ta for meg noen av påstandene hans.

1: Lesbiske forhold ryker tre ganger så ofte som heterofile ekteskap, mens mannlig homofile forhold ryker 1,6 ganger så ofte
Svar: Det finnes faktisk ingen klare data for dette, men det finnes en rekke sprikende undersøkelser. Så denne påstanden er som mystbuster villa ha sagt det, Bustet.

2: 
Det ble gjort en undersøkelse like før den kjønnsnøytrale ekteskapsloven ble innført i juni. Nordmenn ble spurt om de trodde det var "like ideelt for barn å vokse opp hos to menn eller to kvinner, som å vokse opp hos både en mor og en far (?)". 52,8 prosent svarte NEI, mens 32,4 prosent svarte JA. Jeg er enig med flertallet - det er best for barn å vokse opp med både far og mor.
Svar:  det at Sondre Olsen ikke referer til hvem som har gjort undersøkelsen eller hva slag statistikk grunnlag den har burde få folk til å begynne å lure. har herr Olsen fått meg seg at det faktisk er et stort flertall for denne loven og at den har et rimlig klart stortingsflertall bak seg?
Å refere til en slik undersøkelse i utgangspunktet kan ikke brukes som et argument på hva som er riktig og galt. Hvis det var en undersøkelse som sa at man burde forby kristendommen ville det da vært et argument for å forby den?

3: Det er ingen konvensjoner eller lover i verden som hevder at det naturlige ekteskapet mellom mann og kvinne er diskriminerende. I alle kulturer og til alle tider har ekteskapet vært mellom mann og kvinne.
Svar: Det er heller ingenting ved den nye loven som hevder at ekteskapet mellom mann og kvinne skal oppheves. Jeg utfordrer Sondre Olsen til å finne ut hvor i lovforslaget dette står.

Jeg kunne sikkert ha tatt for meg enda mer, men jeg tror dere fatter poenget. Det er rimlig latterlig å kalle et innlegg for at homoaktivister ikke har noen argumenter. Især når man selv verken har argumenter eller fakta som kan underbygge de argumenter man har.

4 kommentarer

Martin

02.12.2008 kl.23:25

Her er vi i hvert fall helt enige.

Konrad

03.12.2008 kl.15:15

Sondre er sikkert en hyggelig kar, men han har ikke noe å melde.

Bjørn Smestad

30.12.2008 kl.12:35

Det er morsomt når Sondre Olsen skriver at "I alle kulturer og til alle tider har ekteskapet vært mellom mann og kvinne". Her kunne han godt ha tatt med "mann og kvinner", for eksempel - polygami er ikke ukjent i bibelen heller. Så hvis han skal være så innmari historisk, får han argumentere for polygami.Men som det er sagt utallige ganger: en mann som er forelsket i en kvinne kan fortsatt få lov å gifte seg med henne - hvis hun også vil. Den nye loven gir rettigheter til flere, den tar ikke rettigheter fra noen.

Trond

30.12.2008 kl.14:13

Helt enig. Slik Sondre Olsen fremstiller det skulle amn tro at hetrofile ikke lenger får gifte seg. Viser jo bare hvor mye krf følger med i timen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits