Alternativ straff

aerobics4

Det skrives så mye om Thailand, men sjeldt av det positive. Enten så er det opprør eller så er det saker der drittsekker utnytter Thailanske kvinner og barn.
derfor gledet det meg enormt da jeg fikk lese en gladsak fra landet. De viser seg at de har funnet den perfekte måten å straffe alt for autoritære generaler på, nemlig gjøre dem om til arobic trenere.

Jeg syntes dette er en straffemedtode som burde kopieres her i landet. Jeg kan faktisk se for meg en god del mennesker som kunne fortjene denne straffen, men jeg skal la være å nevne navn.

Men også enb amerikansk dommer har forstått at det finnes alternativer til vanlig straff. Han har nemlig dømt folk til å måtte høre på Barry Manilow. Jeg trenger ikke å gå inn på hvor hardt det er, men hvis dere tør kan dere høre et eksempel her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits