Jeg har aldri faket en orgasme

orgasme

Filter skrev et artig lite innlegg om hvordan hun en gang hadde faket en orgasme. Selvfølgelig havner slike innlegg høyt oppe på popularitetslsietn på bloggrevyen. Ord som orgasme, vampus eller bloggelite har en tendens til å tiltrekke seg lesere som dritt tiltrekker seg fluer. 

Nå syntes jeg innlegget henens var festelig, men hva om jeg eller en annen mann hadde skrevet en slikt innlegg? Hva om jeg hadde fortalt historier om patetiske damer som ikke tente meg i sengen eller oppførte seg som noen patetiske fjols? Hvorfor er ikke det lov?

Jeg har møltt kvinner i mitt liv som jeg finner direkte frastøttende. Nå er det litt vanskelig for menn å fake en orgasme så jeg har stort sett sagt på en pen måte at de kan dra til helvete.

Men disse historiene kan jeg ikke skrive her. Gjør jeg det får jeg en gjeng grinete rød feminister etter meg med sin herlige sarkasme og ironi. Kvinner som tar igjen på menn er jo langt mer politisk korekt enn menn som tar igjen på kvinner.
Hvorfor  kan man ikke si noe om kvinner før det blir stilt spørsmål ved dine hensikter?
Det er ikke lett å være en hvit mann som alle andre menn må bære byrden for verdens kriger, tusenvis av år med kvinneundetrykking, rasisme osv osv osv osv.

Vennlig Hilsen Trond

10 kommentarer

Joakim

26.12.2008 kl.02:39

Mitt innlegg om nakne damer har gitt meg besøksrekord på over 4000 sidevisninger idag, så slike ord "selger" absolutt ja. Trist, men sant.

Trond

26.12.2008 kl.02:59

Jeg skal nå bruke ordene naken, homo, porno, sex og gratis. Så vil bloggen min få økt antall treff. Hvis jeg klarer å bruke ordene sonitus, eliteblogger og vampus i tilknyttning til de førdtnevnte ordene så vil jeg bli en berømt blogger.

Hell

26.12.2008 kl.12:32

Men Trond da, hva er det du insinuerer? Ordet "orgasme" på bloggerevyen ser vi ikke i min "introtekst" før parasittlenken til sutreinnlegget ditt.

Mytteristen

26.12.2008 kl.12:39

Du veit det, Trond.....det meste som er gæernt her i verden er Mannens feil. Genial den feministgreia, vettu - man kan skylde på Mannen uansett hva det måtte være.Og Mannen må skjønne at han har et ansvar for hva alle andre Menn gjør. Og har gjort. I århundrer. Det må du betale for. For du er Mann. Det handler ikke om likestilling, vettu......det handler om hevn.

Trond

26.12.2008 kl.13:41

Hell: Å hva skjedd? Jo akkurat det jeg allerede hadde spådd. En eller annen ville komme innn å kalle dette sutre innlegg. Er jeg ikke synsk? Jeg puttet inn ordet orgasme for å trekke lesrere. Så billig hore er jeg. Mytteristen: Jeg følger Ghandis metode og er kun snill og myk tilbake.

Mytteristen

26.12.2008 kl.14:22

Da har jeg lært noe nytt idag: Parasittlenke. Det er sikkert en sånn lenke du lager om du er bittelitt kritisk. Lurer på hva motsatsen er.

Hell

26.12.2008 kl.14:27

God dag mann økseskaft og mor nille er en stein.O

Trond

26.12.2008 kl.14:37

Mytteristen: Det år bli 1000 kroners spørsmålet her i dag. Hell: Du er ern utrolig søt kvinne med ben i nesa. Ikke glem å ta møllers tran.

Grenseløs

26.12.2008 kl.23:38

Nå har jeg lest begge innleggene og nå skjønnner jeg litt mer hva det dreier seg om og jeg ler meg fillete. En god latter skal visstnok forlenge livet.

Konrad

29.12.2008 kl.17:49

Kvinnelig seksualitet er vakker, kompleks og fremfor alt ekte, mannlig seksualitet er grov, banal og ensporet. Derfor har kvinnen alltid rett på dette området: Kritikk av kvinner er uttrykk for den banale mannlige sekusaliteten, mens kritikk av menn er rett og rimelig kritikk av den grovheten og tilkortkommenheten hos menn.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits