Evnen til å missforstå

Det er ingen jul uten at noen kaster ting på hverandre og gir enn en god gammeldags; føkk ju!
Hell har alltid fått meg til å smile og jeg må faktisk innrømme at jeg liker bloggen hennes.

At hun ble litt gretten etter forrigge innlegg kom ikke som noen overaskelse, men det hadde nok vært mer sakelig av henne å la være å feiltolke ting . Jeg kopierer denne fra kommentarfeltet hennes: 

Du derimot skriver i ditt innlegg følgende;

Jeg har møltt kvinner i mitt liv som jeg finner direkte frastøttende. Nå er det litt vanskelig for menn å fake en orgasme så jeg har stort sett sagt på en pen måte at de kan dra til helvete.

Du skriver faktisk rett ut at du puler damer du har åpenbart null respekt for og du finner dem i tillegg frastøtende og det er mer enn stakkarslig, det der vil jeg ha meg frabedt og sammenlignes med.

Jeg kan forstå at dette kan bli missforstått, men nå skal jeg drive litt voksenopplæring her så følg med. Jeg har nemlig ikke gått til sengs med dem! Jeg fant den fratøtende av en rekke grunner og ønsket ikke å gå lenger. Jeg aviste deres tilnærmelser. Var det vanskelig å forstå? Hmm det var nok det så jeg bklager at jeg ikke understreket det klarere i mitt forrigge innlegg.

Det jeg ønsket med innlegget var å starte en debatt om hva som menn kan si og hva kvinner kan si. Hell sitt innlegg var meget bra, men spørsmålet i mitt innlegg var om det hadde vært akseptabelt om menn hadde skrevet det samme.

Jeg vil til slutt ønske Hell en riktig så god jul og godt nyttår. Jeg kommer til fortsatt lese bloggen din selv om jeg får mitt pass påskrevet for hvor latterlig jeg er.

God jul og godt nyttår hilsen Trond.


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits