En hyllest til horen

video:acp53yzvhg

Siden vi går inn i et år der kvinnegruppen ottar har fått presset igjennom at det skal svies pungen for dem som kjøper seg sex syntes jeg det er på sin plass å hedre denne yrkesgruppen litt. Bra at noen tenker på felleskapet i denne finanskrisen.

5 kommentarer

KRO

01.01.2009 kl.14:19

Lurer på om kvinner nå vil bli enklere å ha med å gjøre i sengen?

LEIF NILSEN

02.01.2009 kl.01:01

Fy fanken for en Regjering og for et styre..Snakker om Komunistland..Der det ikke er lov å tenke selv..Hvem blir beskyttet av denne loven da..Dem som er i Kjerringruppa OTTAR har vel ikke fått rull på mange år..og er misunelige..for en gjeng idioter..Og hvordan skal lille komunist landet Norge beskytte eller beskylde Nordmenn i utlandet da...snakker om at det går ann i 2009...kast dere i veggen eller i skylle dunken hele hurven..IDIOTI..det blir sikkert mer voldtekter og annen dritt i følge med dette...OG noen trenger da virkelig sex med "horer" da dem er single eller gift med ei i OTTAR...KJERRINGER TILBAKE TIL OPPVASKEN..slutt å klag..lag unger vask opp lag mat..og hold kjeft..BLIR altså så provosert av slik vås...at jeg nesten ønsker meg tilbake til 50 åra..

AnonymitetiskSkikkelse

02.01.2009 kl.14:21

Nei Nei og atter NEI!!!! Nå har vi gått for langt her. Jeg forsvarer ikke prostitusjon som har menneskehandel involvert, mener de at norske menn som har et helt normalt liv ikke skal få lov til å ta seg en heisatur på ferie i utlandet uten at de skal diskrimineres på bakgrunn av deres etnisitet. Dette blir for dumt. Nei nå forbyr vi noe og da forsvinner problemet. Problemene blir ikke borte ved et forbud, det vil bare bli mer lukkede former. En hore vil alltid ha en kunde og en kunde vil alltid få noen å ringe til. Ergo så blir dette nyttesløst. Norke er ikke lenger en demokrati men en fuckings kommunist stat. Kvinnegruppen Ottar er noen dobbeltmoralistiske traktorlesber som ikke har annet å ta seg til enn å sutre ut om mannens totale irrelelvanse, likestilling my ass? Nei kvinnen er offeret, kvinnen er i sentrum, åååå dakar kvinnen, kvinnen lider, mannen undertrykker kvinner... whine whine whine whine whine. Hva er neste? skal du kanskje begynne å sette inn overvåkningskameraer i hvert eneste husstand i landet for å få mulighet til å tilkalle onkel politi hvis de ser noen ha seg med en hore. Nei fordømte idioter. Dette holder ikke mål. Vi har da allerede en lov om menneskehandel! og da da får de heller bruke midler på å ta tak i menneskehandel som faktisk er rota til problemet. Hadde de klart å få bedre skikkelig på dette problemet så ville sikkert en go del av disse kvinnene frivillig gått ut fra gata når det var trygt for de.Gi Norge et eget red light distrikt der jentene som gjør det frivillig kan være og der de får gå igjenom ukentlig tester for kjønnssykdommer, der ting forekommer under ordnede former. Nå blir det vel snart økende antall kvinnelige skikkelser som skriker bak en busk og får livet sitt ruinert p.ga voldtekt. Nei her er det bare en ting å gjøre. Demonstransjoner! Her må vi få gjort noe.

Konrad

02.01.2009 kl.15:30

Og jeg som i farten trodde det var en hyllest til "moren". Jaja, 31.des var det horsdag, senere blir det morsdag :)

victor

04.01.2009 kl.13:32

Et idiotisk lovforslag. Sex er sunt og alle trenger en runde i sengen en gang i blant. Helt greit om noen må betale for å få et knull. Det er jo frivillig.Ta heller de som distribuerer narko og ødelegger andres liv.La sex være fritt og nyt friheten.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits