Gi MUFerne opphold!

kurderTil den norske regjering:

MUFerne (personer med Midlertidig arbeidstillatelse Uten Familiegjenforening)er en gruppe kurdere som har bodd i Norge siden 1999. De flyktet fra krig og elendighet i håp om et nytt liv i Norge. Det de fikk var å blitt gitt arbeidstillatelse, for dermed å blitt fratatt den, gjentatte ganger. Som en konsekvens av uenigheten rundt asylpolitikken i Norge har MUFerne endt opp som kasteballer i det politiske systemet, og de lever fra dag til dag i uvisshet.

Per i dag er majoriteten av MUFerne i arbeid, og mange har knyttet nære bånd til samfunnet rundt seg. Nå risikerer de derimot utvisning fra landet hvor de jobber hardt for å bygge sin nye fremtid.

Støtt oss i kampen for å beskytte disse menneskene fra å bli sendt ut av landet, og støtt oss i kampen for å gi MUFerne i Norge opphold på humanitært grunnlag!

Ved å skrive under på listen vår støtter du Det felles innvandrerådet i Hordaland, Kurdisk Kulturforum i Hordaland, Norsk folkehjelp Region Vest , NOAS, Respekt, SOS Rasisme, SEIF, Redd Barna Aktiv i Bergen, Hordaland SV, Bergen Venstre og Rødt Bergen i kampen for

Skriv under her

Signer via sms:
Send meldingen 'opprop gimufopph ditt navn' til 2400. Det koster 1,50 per melding.

Én kommentar

aras kamal faqia saleh

27.01.2009 kl.19:41

eg håper for di fikse opp ditte muf sakerne !! fordi eg bør her i mange år å eg har mistte jobben nå pga arbeidstillatelse :( å dette er dømt!! eg har kjøpt hus å bil å d har pant i så d er vansklig å betale til bake til bank,,,

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits