Hva kan blogg.no gjøre bedre

I 2008 ble blogg.no årets raskest voksende nettsted i Norge, i følge TNS Gallups toppliste skriver digi.no

Jeg må bukke for den innsatsen de har lagt ned og håper på videre suksess. Jeg har i min blogging vært med her ganske lenge. Jeg begynte å bruke blogg.no eller weblogg som det het den gangen i 2005. Det har blitt mange bloggposter og artige debatter siden den gang. I perioder har jeg faktisk vurdert å skifte, men det har blitt med tanken. Det å være med på en utvikling er faktisk ganske morsomt, selv om det er slitsomt noen ganger. Men alle nye tjenester har barnesykdommer så er man tålmodig så går det over till slutt. Men jeg må innrømme at det er ting med blogger og wordpress jeg virkelig savner.

Jeg skal ikke lage et klage brev, men komme med anbefalinger hvordan denne tjenesten kan bli enda bedre. Noen av forslagene er nok bare en våt drøm, men andre burde være mulig å få igang.

1: Flere maler: Tidligere så var det en del templater å velge mellom, neo som ser ut til å ha forsvunnet helt. Jeg vet at man kan designe selv, men mange av oss er litt late og ikke særlige dyktige til slikt. Så gjerne at at jeg mangler talent med data, men jeg er ikke den eneste. Jeg har hjemmesiden min hos freewebs. Der kan man velge mellom en drøss ulike templater pluss at de ulike templatene kan man velge farger på. I tillegg er det en rekke temp later for alle mulig slags sjangere. Noe av dette burde vært på blogg.no. Mange sider på nettet har en rekke gratis templater. Kunne man ikke gjort det mulig å bruke enkelte av dem?

2: Kommenater: Når man driver med politisk blogg sånn som meg så hadde det vært fint hvis kommentarer med linker ikke ble stoppet. Dette ødelegger debatten en del og gjør at enkelte lar være å kommentere, noe som er meget trist. Jeg vet at dette er gjort på grunn av spam, men det må vel være mulig å finne en annen løsning en den som er i dag.

3: Widgets: Veldig mange driver med ulike typer temablogger. Derfor hadde det vært moro om vi kunne bruke enten last.fm, vodpod, twitter. Flickr eller andre typer widgets.Jeg savner den tjenesten som gjorde at man kunne ramse opp og anbefale bøker.

4: Podcating: Snart skal jeg starte opp en nett-radio. Jeg fant et genialt sted som heter bloggtaltradio. Dette er noe blogg.no burde ta en titt på.

5: Kategorier og linker: Jeg ønsker ofte å ha mer linker en grensen på 100. Jeg skulle også ønske at jeg kunne ha flere linker og at jeg kunne dele de ulike linkene inn i link kategorier.

6: Video: Her har dere allerede en fin tjeneste, men den kan aldri erstatte youtube og den type tjenester. Hva med å kunne poste videoene direkte fra youtube til bloggen som en rekke andre blogg tjenester gjør.

7: Profil: Når man går inn å ser profilen til en person skulle jeg ønske at den siden så litt mer fancy ut og at det var mulig å gjøre endringer med den. Det at det siste innlegget i hver blogg kommer frem er bra, men jeg svaner den tjenesten fra blogg.no sin barndom som gjorde at man kunne se alle de siste kommentarene uansett hvilke blogg det var snakk om.

Det er sikkert enda flere ting jeg kunne ha tenkt på, men å overlatter jeg til leserne å komme med flere forslag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits