Noe annet enn midtøstenNorsk media og norske demonstarnter løper i flokk. Mens Midtøsten får kjempeoppmerksomhet overser media og norske fred demonstarnter fullstendig de overgreppene og undertrykkingen av det Tamilske folk. jeg kommer fremover til å fokusere mer på dette i bloggen siden også bloggverden ser ut til å stille seg fullstendig likegyldig til det hele.
Hvis dere ønsker kan dere melde dere inn i Facebook gruppen.

Dete r ikke ofte eg sier dette, men dette er akutt. Å vente her betyr bare enda flere menneskeliv utslettet. Det er ikke ofte jeg ber folk om noe, men guds skyld la oss ikke gjena Rwanda og Srebrenica en gang til.

3 kommentarer

Konrad

27.01.2009 kl.19:04

Bloggerne er en like stor saueflokk som media.Trond er et hederlig unntak. 10 poeng.

suban

27.01.2009 kl.20:10

Takk for din engasjement Trond. Folk som deg trengs. Gud vil velsigne deg for det du gjør. Jeg har selv mange, mine nære slektinnger som jeg ikke ennå vet hva som har skjedd med dem, daglig dør flere hundre sivile. De skadde har ikke noe sykehus, der de kan få behandling. Dem har ikke mat, eller noe medisin. Fikk høre derfra for noen uker siden, at de nære til de skadde bare venter på at dem skal dø. retter deg et stor takk til deg..

Trond

29.01.2009 kl.15:50

Konrad: Tusen takkSuban: Tusen hjertelig takk for det. Denne saken er for viktig til at den kan oversees. Det norsk media gjør er en ren skandale. Jeg har ihvertfall tenkt til å holde fanen høyt og kjempe for denne saken i fremtiden.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits