Er Siv Jensen imot ytringsfrihet?

Siv Jensen sier: "Lege Mads Gilbert, som er medlem av partiet Rødt, kan usensurert i alle medier gi sin versjon av det som skjer

Mener Siv Jensen og Frp at det er et problem at Mads Gilbert ikke blir sensurert når han kommer med informasjon Frp og Siv Jensen ikke liker?

3 kommentarer

Konrad

27.01.2009 kl.19:07

Selvsagt. Frp er ingen liberalere, det har de aldri vært (unntaket er Wara & co en kort periode for 15-20 år siden, det var tider det).Siv og Carl I. får jo mye mer etertid enn Gilbert.Vi får håpe at Frp-lege rykker ut ved neste katastrofe. Haha.

Ann

28.01.2009 kl.10:42

Jada, det bokstavlige man sier er ikke altid det man mener. Og er man bare vrangvillig nok, kan man altid tolke folk bokstavlig. Og slik kan man holde spekulasjonen i gang om hva De Andre "egentlig" mener, helt i overenstemmelse med hvor uredelig man er.

Trond

29.01.2009 kl.14:40

Konrad: Man må lete med lupe for å finne en eneste liberaler i frp i dag. Vara Det verste med at Carl går av er at han vil få alt for mye fritid. Rettere sagt enda mer tid til toalett papir pressenAnn: saken er at blir Siov tatt på fersken så gir hyún skylden på alle andre. I god frp tradisjon

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits