Hva som skjer på Sri Lanka? del 2Mediadekningen av den blodige konflikten på Sri lanka har de siste ukene fått litt emr media oppmerskomhet, men på langt nær nok. I bloggeverden ser jeg ut tilå være en av de få som som gjør noe på dette feltet. Jeg skulle ønske at bloggere av og tiul kunne la være å gå i flokk og heller tøre å bryte ut. Nå som skaen blir belyst burde politikkerene i dette landet også følge opp
Her er en liten film pluss litt linker til flere nyhetsrepotasjer.

- Nytt angrep på sykehus på Sri-Lanka

- Norsk støttet organisasjon bombet på Sri Lanka

- Over 300 sivile drept på Sri Lanka

- Sri Lanka 1948-2009

- Humanitær krise på Sri Lanka

- Fakta om krigen på Sri Lanka

- Tamilene krever norsk fordømmelse

- Sykehus truffet på Sri Lanka - to drept.

- 1000 demonsterte for Tamilene

- Sivile fanga på Sri Lanka

- Hæren aviser våpenhvile

- Kamp for sivile på Sri Lanka

5 kommentarer

Konrad

02.02.2009 kl.17:12

Men hvor er det intense engasjementet bortsett fra hos tamilene i Norge?Legg også merke til bildene som brukes. Her er det ingen groteske bilder av forbrente lik og avrevne lemmer. Bare noen nøytrale illustrasjonsfoto.

Trond

02.02.2009 kl.17:24

Det sier jeg og. Jeg satt med den samme følesen da Unge Venstre kjempet for demokrati i hvit russland. Og da flere politkkere kritiserte Russland for behandlingen av Tjetjenere. men det var vanskelig å få folk engasjert. Grunnen til at bildene her er mer nøytrale er at regjeringen har kastet ut alle jourmalister fra sri Lanka i likhet med hjelpe organisasjonene.

Konrad

02.02.2009 kl.17:27

Dessuten er vel Tamil tigrene terrorister og får som fortjent. Men vent nå litt PLO er, nei var, terrorister (nå er de bare korrupte), mens Hamas derimot....Nei, nå ble jeg helt forvirret. Hvem skal vi heie på? Erik Solheim?

Konrad

02.02.2009 kl.17:29

Sri Lanka -krigen har rett og slett dårlig dramaturgi. Burde ha leid inn noen informasjonsrådgivere eller kanskje Hollywood kun fikset noe melodrama?

Trond

02.02.2009 kl.18:14

Vel man kan si mye om Tamil tigrene, men de startet faktisk ikke væpnet kamp før ute på 80 tallet. Lenge etter diskrimineringen startet. PLO og Hamas terrorister? Ja hvem er ikke drittsekker i den konflikten. Steven Speilberg kunne ha vgært mannen. george Lucas kunne stått for spesal effektene. Alt sammen med musikk av Jon Williams

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits