Enda et slag mot lokaldemokratiet

alkohol1

Det er en ting i dette landet som kalles det gode hensikters diktatur. Jo man er egentlig for lokaldemokrati, men det er alltid en eller annen hjertesak som er så mye mer viktig at man bør ta andre hensyn. Blandt de rød grønne er dette stort sett alle saker som de mener er vitige. I KRF land er det stort sett alle saker som ikke gjelder religiøsitet eller kirkens selvbestestemmelse. når dte kommer til helse saker syntes krf det er viktig at politiet får bestemme. Politistat vil enkelte kalle det, men krf har undersøkelser som sier det de vil så da kalles det helles solidaritet.

Nå er det vondt og vanskelig for de rød grønne at velgerne i en dle kommuner i dette landet ikke har valgt dem til å styre sin kommune, derfor har de nå funnet ut at det skal lages en nasjonal lov som bestemmer hvior lenge alkohol serveringen skal foregå.
Venstre fikk kritikk  og ble beskyldt for å ønske m,indere demokrati når vi ville slå sammen kommuner. Saken er den at det hjelper ikke om hver lille grend i dette landet er en egen kommune så lenge de rød grønne og krf tar all makt fra dem.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits