Demokratene på negerjakt igjen

 

hans bauge

Noen som husker Hans Bauge? Vel det var en tulling som pleide å sette farger på et viss debattprogram på TV 2 i kanalens barndom. Mannen hadde ikke stort fornuftig å komme med uten om å skrike og hyle. Å når man har en ganske festlig stemme i tillegg så ble dette faktisk meget underholdende. Når fyren nå har blitt politiker for partiet demokratene så viser det jo bare hvor desperate partiet virkelig er. Enkelte forstår ikke at stor oppmerksomhet nødvendigvis ikke er et tegn på kvalitet, men nok om det.

Som kjent er jo demokratene utbrytere fra FRP eller retetre sagt ekskluderte som fortsatt har lyst å leke politikere. Å god gammel FRP stil er det om å gjøre å gi utlendinger ( da helst dem med annen hudfarge ) skylden for det aller meste.

 

Bauge Skriver blant annet: Da er det bedre å støtte opp om de rike og slippe inn fattige fra Afrika og Asia for å la disse få en levestandard som folk flest i Norge bare kan drømme om.

Hørt dette før? Enten må Bauge sitte på fakta som vi andre ikke har eller er det stort sett det gamle brune våset som vanlig. Da tidene blir trange og økonomien strammes inn så gi skylden på innvandrere da helst alle disse fæle negerende.

Det kan virke som om denne valgkampen ska bli et valg der man skal konkurrere vom hvem som kan ta åre nye landsmenn hardest. FRP og demokratene ser ut til å ønske om å konkurrere aktivt på dette feltet. Uansett kommer jeg til å kjøre en like hard motkamp i denne bloggen, uansett om enkelte politikere kommer til å la seg kjøpe for noen usle stemmer.

2 kommentarer

Nazi-Konrad

14.02.2009 kl.15:18

Jeg foretrekker å skrive "Demokratene", de er jo demokrater bare i navnet. Akkurat som Det "Liberale" Folkepartiet (kanskje parti og folk også burde i stå i anførsel).

Trond

14.02.2009 kl.15:28

Du har så rett. skal huske på det til neste gang.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits