En dårlig nyhet og en god nyhet

dorum80025924d

Vår kjære Odd einar Dørum forlater stortinget til høsten. Hedersmannen og statsmannen Dørum har valgt å trekke tilbake etter mange år i nasjonens tjeneste.
Det finnes de gangene jeg har vært strekt uenig emd fyren og greneløst irritert meg over ham, men hans evne til å inrømme feil og hans evne tiil å ofre seg imponerer meg. En politikekr som ikke bare sier det folk vil høre, men hva de trenger å høre. Ingen populist på noen som helst måte. Det blir trist at han nå forlater stortinget, men jeg tviler sterkt på at det er det siste vi får høre fra ham. Lykke til Dørum

hagen

En ting som gleder meg stort er at rikskloven og statsidoten Carl I Hagen forsvinenr fra stortinget. Etter alt for mange års arbeid med å drite ut oss skikkelige nrodmenn forlater han nå sin post. dete r ikek få ganger i møte med mine eurpoeiske kollegaer at jeg måtte bruke god tid å forklare hvordan Hagen og hans jugent har fått makt i dette landet. Mend et er en ting som skurer også her. Mannen kommer til å få fritig noe som gjør at jhan kan palge oss enda mer. Det at han reiser til Spania er ingen god nyhet med tanke på at vi helst ønsker å ha et godt forhold til det landet.

10 kommentarer

z

14.02.2009 kl.03:57

må bare påpeke at det Darkthrone albumet du valgte til bildet er kraftig undervurdert og flere burde skaffe seg det

Grenseløs

14.02.2009 kl.11:35

Jeg vil si at det er to gode nyheter. dørum deltok i stor grad da nye, utvidete politifullmakter ble innført sist han satt i regjering. Bad bad bad. Uttalelsen om Darkthronealbumet støttes.

Trond

14.02.2009 kl.14:47

Som sagt ingene r perfekt. Nå tviler sterkt på at det fiunnes noen politkkere du liker. Jeg sliter faktisk med å tro at du liker noen som helst mennker så overhodet utenom deg selv. Å til og med der sliter du vel også.

Nazi-Konrad

14.02.2009 kl.15:16

Da justisminister Dørum forsøkte å lage en meningsløs terrorlov ble han skarpt irettesatt av Riksadvokaten. En stygg ripe i ettermælelakken for sosialliberaleren Dørum. Forøvrig en mann jeg liker og respekterer, kanskje den mest sympatiske av nåværende politikere (ved siden av Kristin Halvorsen).

Grenseløs

14.02.2009 kl.15:20

Vel, det er en stor manns lodd å bli misforstått... Feks: jeg sa ikke noe om hva jeg mente om dørum, bare påpekte hans fæle brøde, og antydet at din hyllest til han i høyeste grad var preget av partitilhørighet. Men jeg ble ikke personlig, slik du ble. Nei, det er ikke mange politikere jeg liker, fordi partipolitikken, ved sin blotte eksistens helt åpenlyst tiltrekker seg et lavmål av menneskelig kvalitet. Dog liker jeg feks Obama, for a ta en åpenbar kandidat, men det hindrer meg ikke å påpeke ting jeg misliker ved han og politikken hans. Jeg roste en konservativ partipolitiker i Storbritannia fordi han protesterte svært aktivt mot den økende overvåkningen i samfunnet. Som sagt, jeg sier simpelthen min mening. Du burde faktisk ikke ha blitt sur, men tatt det til deg. Det med dørum er også veldig viktig. Venstre skal liksom være forsvareren av ytringsfriheten og dets representanter har også uttalt seg kritisk mot overvåkning når de IKKE har vært i regjering. Folk flest liker ikke når jeg påpeker de svært så tilstedeværende selvmotsigelsene i deres tilværelse og du er såvisst ikke noe unntak. Jeg gjør med deg som jeg gjør med alle. Jeg støtter deg når jeg mener du gjør og sier noe riktig, og angriper deg når du sier og gjør noe galt. Din hyllest til dørum er ikke helt i klasse med Mellems hyllest til håkon lie, men dog. Folk flest er ikke vant til å få sine standpunkter utfordret. Det skjer altfor sjelden.

Trond

14.02.2009 kl.15:26

Grenseløs: Å ja selvfølgelig er det den debatten du ønsker igjen. Jeg tenker jo ikke selvstendig siden jeg er med i et politisk parti. Hvor lenge skal du holde på med den hjernedøde argumentasjonen der. Jeg er ikke sur, jeg er egentlig bare litt lei av deg. På samme som jkeg ikke er sur på Carl i Hagen, men bare lei av å høre stemmen hans. Jeg driter opp i pom du støtter meg eller ikke. Du er en person som ikke evner å argumentere eller forsøker å forstå noe som helst. Du kaller deg fritenkende, mens alle andre stort sett er slaver. Det er greit å holde på slik du gjør hvis due r en 17 år gammel emo kid, men når du er påd en aldren due r så hadde jeg forventet meg en del mer.

Trond

14.02.2009 kl.15:27

Konrad: Det har du helt rett i og den ble takk og prsi staoppet. det var internt i venstre en meget stort motstand mot hans priorritreringer og et samlet landsmøte presset ham til retrett.

Konrad

14.02.2009 kl.15:50

Lovende. Jeg har stadig Venstre øverste på listen til årets valg. SV er også et sympatisk parti, men med mange forvillede folk.

Grenseløs

14.02.2009 kl.17:37

Som vanlig så realitetsbehandler du ikke enkle fakta, Trond. Du har et stort problem der. Vel, det er ikke bare det at du er med i et politisk parti som er avslørende, men også det du fremfører som dine egne meninger. Undertittelen på overskriften din viser seg nok en gang som en spøk. At du er lei av meg ser jeg bare på som positivt, slevsagt. Slevsagt er du lei av å bli kritisert. Ah, du kommer med det argumentet igjen om at vi alternative menensker ikke er er voksne. Jeg vil si at det er dere som er etablert som er barn, som ikke har egne tanker og meninger. Og som sagt: det gjelder også selv om vi skulle ekskludere din partitilhørighet. Jeg peker på de åpenbare selvmotsigelsene i dine uttalelser og du blir sur, ja, sur. Du prøver ikke engang å svare, men bare kommer med mer politikerpjatt. Sannelig min hatt.

Trond

14.02.2009 kl.21:31

Å gjesp. there we go again. Å argumnematsjonen din har lite for seg som bvanlig. Jeg er avslørt på grunn av at jege r emd i et politks parti: Du store min du store almektige som bare konkluderer mnmed at når du har kommet frem til noe så er det fullstenig riktig. Ikke bare er det riktig, men du er så hevet over alle andre at du ikke trenger å bergunne det poå noen som helst måte. Bare at folk sier imot deg er en inrømmesle på at du har rett. Kan se at du har gått i skole ohos Aril Holta og Målmannen siden din argumentasjon ligger på akkurat deres nivå. Jeg er ikke lei av å bli kritisert, men jeg hadde foretrakt at kritikken hadde inneholdt noen for for substans. Du bare fyrer løs uten mål og mening noe du beviste i kritikken din av Konrad for litt siden. Du er ikke alternativ Amos, noe bare ønsker så despart å være det. Slik du omgir dge emd sitater uten at du vet hva de betyr. Du ønsker så despart å skille deg ut at det næærmest er patetisk. Selvmotsigelse å herregud Amos. Søk litt kunnskap om mennesker ssom er medlemmer av partier fær du åpner kjeften din.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits