Eldregeneral mot islamisering

hagenjpeg 2

 

 

 

 

Frps landstyre utnevnte Carl I Hagen til eldre-general. Hagen får i oppdrag å opprette seniorlag, som skal drive valgkamp for mer pensjon og mindre såkalt «islamisering»

Kanskje det bare er meg, men hva har kampen for pensjonistene i Norge noe å gjøre med Islamisering? Greit å ha konspirasjonsteorier ( noe av fundamentet til frp ), men dette tar de teoriene til nye høyder.

For det første syntes jeg Hagen sin syting ovenfor pensjonister er ekstrem. Norske pensjonister har det ikke så fælt som frp skal ha det til. De er blant de rikeste i verden og har langt mer å rutte med en dagens unge. Det at det finnes grupper somfaller utenfor pluss helsetjenester som er elendige er et faktum, men dette gjelder ikke et enormt flertall slik frp og Hagen fremstiller det.

Siv Jensen gikk i forrige uke ut med de klassiske frp utspillene om eldre og muslimer. Noe jeg personlig hadde ventet, men ikke så tidlig i valgkampen. Det at politikkerene og politiet i Malmø slakter frp og inviterer dem på studietur kommer nok ikke til å sette en demper på dritt pakken til frp. Ei heller at forskningsmiljøet i Sverige slakter rapporten som Siv Jensen bruker som grunnlag for hele kampanjen.

Noen som nå forstår hvorfor en del av oss ikke ønsker frp i regjeringskontorene?

Én kommentar

Kjellemann

24.02.2009 kl.21:09

Jeg forstår, og forstår veldig godt også.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits