Politikernes nye jaktområder

Politikerne inn i bloggkampen.

Skriver Tommy Brakstad  i en artikkel. Hvor han har vært siden 2005 er meg en meget stor gåte, siden en del av oss politikere startet allerede da.
I artikkelen linker han til en side som skal gi oversikten over norske politkkere som blogger og den er faktisk meget elendig. Kutissme heter bloggen og personene her kan umulig ha gjort noe særlig grundig arbeid.

Under Venstreblogger har bloggen plassert bloggen Venstrealliansen. Saken er at denne bloggen er en sosialist blogg og er neppe sælig liberal.
Enda verre er det når de beskriver bloggen FRP koden som en FRP blogg. Det er en blogg som tar kraftig fra frp og har som mål å avsløre partiet.

Når det gjaldt uavhengige hadde de klart å finne en? Hvor har disse folkene faktisk lett?

Nederst avsløres kilden meget klart, nemlig høyre.no. Noe som forteller hvorfor høyre er meget godt representert på listen, men er alle disse virklig høyre blogger? Den avgjørelsen er opp til leserene. Listen finner dere her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits