Peter N. Myhre (Frp) kaster stein i glasshus

Myhre står på 3. plass på Frps liste til høstens stortingsvalg. Han går av som byråd fordi han vil bruke all sin tid på valgkampen skriver aftenposten. Dette er jo naturlig, men det jeg finner humoristisk var en kommentar lenger ned i artikkelen der han sier: Per Kristian Foss har begynt å sammenligne Siv Jensen med Adolf Hitler, og det tyder på at det kan bli århundrets skitneste valgkamp.

Dette er klassisk lavmålet frp alltid kjører på under valg. Hva med frp sine utalleser som startet dette? De blir kritisert både fra politiet og politikkerene i i Malmø pluss forskermiljøet i Sverige.
Frp kommer til  drive enda en valgkamp med å gjøre seg selv til martyer. Fremskritt? Neppe, men heller den samme dritten som alltid.

4 kommentarer

mulla Konrad

25.02.2009 kl.20:00

Olav Versto i VG er ikke stort bedre enn Siv Jensen. Er VG hofforgan for Frp?

Trond

26.02.2009 kl.01:49

Olav Versto er og har alltid vært hoffreporter for Arbeiderpartiet.

mulla Konrad

26.02.2009 kl.17:01

Pussig. I en oppsiktsvekkende kommentar sier han omtrent det samme som formann Jensen, men ingen har hitlet Versto så langt.

Trond

27.02.2009 kl.01:22

Nåe r jo ap og frp to partier som bytter velgere til stadighet og på både miljø og innvandring har mye til felles selv om retorikken er forskjellig.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits