Frp utsetter Malmö-besøket

(VG Nett) Fremskrittspartiet utsetter turen til Malmö inntil videre. Ifølge Aftenposten skal partiet være redde for at kommunen kommer til å vise et glansbilde av byen de mener styres av sharialoven.

Det finnes ting som fasinerer meg med FRP.

1: All debatt eller forsøk på debatt er et angrep på frp og deres velgere

2: Uenighet er det samme som hets av frp ogf derets velgere

3: Fakta er maniulert av de som ikke liker frp, sosialist pressen eog personer som ønsker at frp ikke skal avsløre sannheten.

Her atter en tegn på frp retorikk. malnø var jammen ikke helt slik frp hadde tenkt seg derfor utsetter de besøket med den begrunnelse av at kommunen lyver. Dette minenr meg sterkt om fox news.

5 kommentarer

Pastor Konrad

03.03.2009 kl.17:08

En må aldri la fakta stå i veien for sannheten, se link.

Kjellemann

04.03.2009 kl.08:36

Ser du ikke at punktene du nevner stemmer også med kristenfundamentalistene?

Konrad

05.03.2009 kl.00:24

Kjellemann:Det blir fort to sider av samme sak. Siv Jensen har plukket mye retorikk og "argumentasjon" fra Kristenblogg.

20.08.2012 kl.07:58

Bytt ut punkt 3 med at alle som er uenige er rasister og potensielle Breivik'ere, så passer mesteparten av de andre norske partiene fint inn de også.

Trond Wathne Tveiten

20.08.2012 kl.11:43

Anonym: Kan ikke si at jeg er enig med deg der, men jeg kan jo banne på at det kommer til å bli brukt som en taktikk fra frpere og andre ligende folk. Å nei ikke kall meg Breivik, sammenligner du meg med Breivuikl osv osv. Sutrekort har funnet et nytt mantra.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits