Ja, så bruker jeg Twitter allikevel

twitter

For en god stund siden skrev jeg et lite pent innlegg om tjenesten twitter, men nå har jeg delvis snudd i saken. Ikke det at jeg ikke syntes at flere bruker twitter til tull, men jeg har funnet ut at den faktisk kan brukes til noe fornuftig.

 

Etter jeg fant ut at det var mulig å klistre den opp på siden her og på min facebook å ante jeg noen muligheter. Det ble dermed lettere å anbefale artikler, blogginnlegg og presse relaterts stoff. Bedre enn å samle det opp her i innlegg.

 

Jeg kommer ikke til å bruke tjenesten til tull og tøys. Så de som forventer at jeg skal komme med idiotiske beskjennesler om følelser, venner og hvor jeg er til enhver tid kommer til å bli skuffet.

 

Jeg har tillegg lagt friends feeden min ut på siden her. Dermed kan man følge de ulike tingende jeg har gående på nettet hvis det skulle være av interesse.

2 kommentarer

White Trash

09.03.2009 kl.15:27

Twitter kan legges nettlenker inn i. Svært nyttig til å spre info.

John

09.03.2009 kl.16:03

Sellout. :-p

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits