Legg ned Skien lufthavn

luftplass

Det er ikke ofte jeg blogger om min tidlige hjemby, men jeg føler det er på tide. Når byen er til de grader styrt av idiotiske politkere som har drømmer uten rot i virkeligheten, bør man bli skremt. Skien ønsker desperat å bli en by som har alt, men klarer ikke helt å prioritere. Når man i tilllegg kaster skattebetalerenes penger ut av vinduet på en flyplass osm aldri kommer til å bli lønnsom bør man stille spørsmål.

Politikk dreier seg om å prioritrere og jeg klarer ikke å finne en eneste grunn til at noen avc skattebetalerenes penger skal brukes på Skien lufthavn så lenge Torp eksisterer.

Nå har politkkerene i skien vedtatt at de skal bli gitt en krisepakke til Skien lufthavn. I disse finanskrise tider så skal man finasiere et luftslott når de har nok av oppgaver å ta seg av. Slik burde det blitt et opprør av, men Skiens folk er ikke så opptatt av slikt ser det ut til. For der tror alt for mange på luftslottet.

2 kommentarer

Konrad

24.03.2009 kl.22:28

Helt klart. Det er jo bare en time eller så fra Torp til Porsgrunn. Med gode veier og utbedret jernbane (snart) er ikke det noe big deal.

arthur richard

13.01.2010 kl.12:40

Totalt galskap,penger slukk delux. Klart porsgrunn og bamble er ikke med å støtter dette. Vi må stser på Torp.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits