Er du overasket Torstein Dahle?

Torstein Dahle mener Kjell Magne Bondevik og Gro Harlem Brundtland skånes på grunn av sine posisjoner.

Jeg er egentlig ikke spesielt overasket og det burde heller ingen andre bli. Folket i dette landet godtar stort sett ganske mye og det å få straffet samfunnstopper er vanskelig noe det finnes mange eksempler på. Her skal jeg ta noen

- Gro Harlem Brundtland slapp unna i 96 etter det berømte Kina besøket i Norge. Da ble politiet sendt for å slå ned på demonstranter som demonsterte for et fritt Tibet. Terror politiet tok også seg en tur til venstres hus for å ordne opp. Men den dag i dag hylles hun som en landsmoder og sosialdemokratene i dette landet + pressen ser ut til å ha fått et kollektivt hukomelse tap.

- Håkon Lie som var som i sin tid brukte staten og overvåkingspolitiet til sin private heksejakt mot anderledes tenkende hylles i dag som en helt. En viss kjent sosialdemokratisk blogger har nærmest hyllet hans overgrep mot det norske folk. Media tør knapt nok å skrive om saken eller stille noen spørsmål.

Dette var to eksempler, men det finnes mange flere. Jeg vet fordi jeg har drevet med politikk i 16 år.

3 kommentarer

Konrad

25.03.2009 kl.14:33

16 år? Hvor gammel er du? :)Nei seriøst, du har så evig rett. Aftenposten sluttet plutselig å kritisere den gamle hovedfienden Ap da GHB gikk inn i rollen som landsmoder tidlig på 90-tallet.

Trond

25.03.2009 kl.15:24

Jeg er 33 konrad og har drevet med politikk siden 1993. veteran i ung alder kan man si.

Konrad

25.03.2009 kl.17:19

Ikke verst.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits