Dette får ikke Kineserene seSiden årets Gaza demonstarsjoner ser ut til å gå mot slutten hadde det vært fint hvis man kunne åpne øynene for denne saken litt. Jeg vet at det ikke er noen grupper her på linje med Finn Jarle og jan Åge Torp sine Jugent, men prøv allikevel.
Det mest utrolige opp i det hele er jo at Sør-Afrika nå også feiger ut og nekter Dali Lama innreise. Det ser ut til at de enten har glemt sin egen historie eller at de har latt seg kjøpe.

- Hele youtube blokkert i Kina
- 90 munker tatt i Kina
- Arrestert for å ha beklaget 1989 massakre
- Nobel komiten dropper Sør-Afrika

-

4 kommentarer

Konrad

25.03.2009 kl.14:57

Ja, det er jo helt utrolig at Sør-Afrika som styres av ANC nekter Dalai Lama innreise, dette er jo opplagt for å tekkes Kina.

Trond

25.03.2009 kl.15:29

men norske myndigheter er tause som bare det. Ikke mye skriking fra SV nå gitt, men nå gjelder jo dette ikke Usa så da er det vel ikke like ineteresant.

Konrad

25.03.2009 kl.17:17

Hvorfor engasjerer ikke Sanner seg? Fordi Kina har blitt skikkelig kapitalistisk mens Cuba er det siste fyrtårn H fortsatt kan stille lagelig til?

Trond

26.03.2009 kl.02:01

For Sanner er det greit med diktatur så lenge det er et diktatur emd kapitalitiusk styre. Høyre folk er jo kjent for sn prinnsipiele tankegang.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits