Ap og Frp enige om asylinnstramning

Regjeringen får i hovedsak støtte fra Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Høyre og Senterpartiet i sine forslag til strengere krav om familiegjenforening.

Atter en gang viser det seg at AP og frp finner sammen på kjernesaker. Dette burde nå være klart at den såkalte patetiske beskyldningnde fra Arbeiderpartiet at Venstre er et haleheng til FRP ikke er noe annet enn å prøve å dekke over det faktum at de står sammen med frp på de viktisgte politiske områdene.
Også på miljøpolitikken er det fåp forskjeller å spore, noe sv smertelig har fått erfare i regjeringen. Selv om Sv fikk igjenom miljøsaker i Soria Moria erklæringen har de blitt knust av stoltenberg i ettertid.
Det er nok noe i ordene, en stemme til FRP er en stemme til AP

5 kommentarer

Martin

26.03.2009 kl.15:36

Jeg synes det er flott at AP har tatt til fornuften her. Det synes åpenbart ikke du ^_^

Trond

26.03.2009 kl.16:21

tatt til fornuften: Ja selvfølgelig lage en mur rundt landet vårt slik at menenskene som syntes at landet skal mest mulig hvit får viljen sin. Ikke gå imot fordommer bare legg seg falt.

Konrad

27.03.2009 kl.15:46

Lage en mur rundt landet slik at vi holder muslimene ute. Ap/Frp kan sikkert få noen tips fra sine venner i Israel.

Martin

29.03.2009 kl.00:32

"Rase" er ikke problemet. Kultur kan være det.

Trond

29.03.2009 kl.04:23

Men rase er faktisk spørsmålet når Ap og FRp diskuterer dette. For dete r i de fleste tilfellene sankk om mennesker med en annen hudfarge, enten du liker det eller ikke.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits