Gjør noe, bloggere!Det er ikke ofte jeg fktisk ber bloggerveden å gjøre noe, men denne gangen er jeg faktisk litt deperat. For noen timer siden fikk jeg en telefon fra en vemnn i Tamilsk Ungdom om det som nå er i ferd med å skje på Sri Lanka. Det ser ut til at regjeringen nå vil sette igang en offensiv

over 300000 flyktninger som er i sikkerhets sonen frykter for sine liv
 Den sri lankesiske regjeringen uttalte seg idag at de kommer til og skyte inn i sikkerts sonen
 
Familie som vi har snakket med på telefonen ber oss om og hjelpe dem. De sier at situasjonen aldri har vært mer kritisk enn nå. Det mangler mat og medisiner
Maten som har blitt sendt inn er ikke nok til mer enn 5-6 personer maks. Det eneste de spiser om dagen er en kjeks, dette gjelder eldre og unger. Sivilie som er skadet blør ihjel pga mangel på legehjelp.
 
 Vi ber om at Norge tar kontakt med FN og får dem til og gripe inn. 300000 tamilere kommer til og dø vist ikke noe blir gjort umiddelbart. I Rwanda døde det 1 million sivilie, i Liberia døde rundt 350000 sivilie. Ikke la noe sånt skje igjen.
 
Den eneste utveien er at FN går inn i disse områdene og stopper krigshandlingene samt at sivilbefolkningen får mat og medisiner.
 
I FN's rapport for 2 uker siden la de frem at over 3000 tamilere av disse er 400 barn er døde over 10000 er skadd av disse var 1600 barn samtidlig kommer det 100 personer daglig med behov for medisinsk hjelp. Vi frykter at tallene er enda større nå. Siden uavhengig media ikke får slippe inn er det umulig og si hvor mange sivile som dør. Men våre familie medlemmer der sier at de dør vist ikke hjelpen kommer så fort som mulig. Norsk media må også kreve og få komme inn i disse områdene slik at de kan dokumentere folkemordet som utspiller seg.
 
 Over 300000 sivile kommer til og dø dere må gjøre nå med engang før det er altfor seint.

Spre dette videre alle bloggere der ute. Vær så snill.La ikke dette bli et nytt Bosnia eller Rwanda.

Sjekk denne kanalen for oppdateringer.

Sjekk også denne.

Stem den opp på Kudos slik at den får mest mulig oppmerksomhet.

2 kommentarer

Mathias

07.04.2009 kl.19:50

Hva kan vi gjøre??? Jeg kan sende mail til alle mine internasjonale kontakter og se hva som skjer, men jeg tviler på det hjelper.

Trond

07.04.2009 kl.19:51

Blogg, dekk konflikten, oppford alle til å gjøre noe. Alle kan gjøre litt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits