Bloggere som får meg til å kaste opp

Dette er et fellesvar til bloggere jeg finner motbydelige. Dette fordi jeg mener at de har et menenskesyn og en evne til å reflektere over verden som er basert på mangel på kunnskap og ren kynisme. Pent sagt? Neppe, men i dag er det ikke dagen for å holde tilbake.

De heldige bloggerene er

- Mine brutale meninger

- Freddys sammfunnskritiske blogg

- Rapport 1

Etter å ha lest en del blogger og debattinnlegg på nettet blir jeg nærmest kvalm av holdningene til en del folk. Som en reaksjon på demonstrasjonene de siste dagers demonstrasjoner av Tamilene viser enkelte det jeg vil kalle en slags form for menneskeforakt. De bruker argumenter som at, De tamilene burde være takknemlig for å være her og at de heller kan rise tilbake hvis de ikke liker seg her. Det at det foregår et folkemord på Sri Lanka ser ut til å bry de midt i ryggen, så lenge ikke påskeidyllen deres blir forstyrret av rasende demonstranter. Å tro meg de har absolutt rett til å være rasende forbanna. Det foregår et folkemord på Sri Lanka og mange av dem har familie og venner i områdene. Den humanitære krisen er enorm og myndighetene har kastet ut både media og hjelpeorganisasjoner. Mens folkedrapet foregår sitter norske myndigheter og bedrevitere på og gjerdet og drømmer at det skal være over, noe som ikke kommer til å skje før tusenvis flere er drept.

Gi denne saken Kudos

15 kommentarer

Konrad

07.04.2009 kl.18:59

Mine brutale m og Rapport1 er jo bare et ekko av de mest primitive refleksene hos ur-Frperen.

Trond

07.04.2009 kl.19:15

Jepp og de finnes det amnge av i den leiren. De har ikke komemt særlig langt på utviklingsstigen så overhodet.

Geir

07.04.2009 kl.19:22

Ja mye heslig å finne i komentarfeltene også på blogger, lite mnneskelighet kun egoisme og mye fremmedfrykd dessverre...

bob

07.04.2009 kl.19:22

Hei Trond.Det jeg virkelig ville ha likt å se er at hvis myndighetene gjør noe i det hele tatt så kan de sende den lille hæren vår nede til Srilanka og utrydde Tigerene.Du lever sikkert i din drømme verden og tror at det kan bli fred på denne jord dersom alle bare slutter å drepe hverandra.Du skjønner kansje ikke at de fleste terrorister nå har litt andre holdninger enn deg.De tror at det kan bare bli fred på verden dersom de utrydder alle som er har anderledes tro enn dem.For eksempel Tigerene i Srilanka som startet det hele med litt "etnisk rensing" for å få alle muslimene, buddistene og de av andre religioner ut av det området som de mente var dems.Det blir som om Oslo's befolkning skulle begynne med litt "etnisk rensing for å få alle innvandrer ut av området som vi menner er vårt.Ville du ha følt så synd mot oslo befolkningen da når den Norske hæren blir eventuelt sendt inn for å prøve å stoppe det?

Trond

07.04.2009 kl.19:29

Den eneste som lever i en drømmeverden her er deg Bob, fordi du faktisk ikke helt har fått med deg virkeligheten. Hadde du lest historien så hadde du sett at Tamiltigerene først startet sin frigjøringskamp lenge etter vtarkkaserinegn og forføleglsen av Tamilene startet. Men du er vel av den oppfattning at motstandskamp er terror i utgangspunktet noe flere personer på høyresiden i Norge er enig i. Hvem er det som utrydder hvem her BOB? Sist jeg sjekket var det regjeringen som brukte kjemiske våpen mot sivile. Sist gang jeg sjekket var det det fredelige demonstarsjoner som ble møtt emd vold og terror. Men du har ikkert ikke fått med deg dette siden det er påskekrim på tv og tilbud på bacon på andre siden av svenskegrensen. Sist avsnittet ditt er hva man kaller omskriving av historien, mend et er helt greit. En mann som sto for det samme ble for ikke lenge siden innvitert ppå en littratur festival på Lillehammer. De krevde faktisk ikke egent område fø regjeringen innførte en rekke aparteid lover som tok i fra Tamile en rekke rettigheter og sperret deres mulighet til en rekke jobber. De krevde ikke egen stat før den politiske forfølgelsen tok på. Men hvsi du legger fra deg se og hør lite grann og leser litt så finnes detye stoff på feltet.

Snorre Valen

07.04.2009 kl.19:34

Så hjertens enig. Jeg blir sprø om jeg snart må lese flere kommentarstriper av typen "SEND DEM HJEM!!!!!!".

Trond

07.04.2009 kl.19:40

Kjempefint at vi kan enes over partigrensene for denne saken Snorre. Dette dreier seg ikke om borgelig eller rød-grønn regjering, men kamp mot folkemord. Få alle til å svare på slike Kommentarer. La oss vise demm at norge er ikke en nasjon kun full av frp tulllinger.

bob

07.04.2009 kl.19:46

Jeg er ikke av oppfatning at motstandskamp er terror. Jeg er av oppfatning at måtten de gjør motstandkamp på er terror.Å bruke selvmordsbomber blant sivilbefolkningen er terror. Å gjemme seg blant sivilbefolkningen er terror. Å bruke unger som soldater er terror. Å holde sivil befolkningen som gissler slik at rejgeringen har ingen annet valg enn å bruke ting som kjemiske våpen er terror. Men du ville sikkert ha bare latt dem være der mens de driver med sitt "etnisk rensing".Ja jeg kan nok huske at en mann med andre menninger en slike som deg som ble nektet adgang til Norge hmmm høres litt nasistisk ut det.Forresten hvorfor nevner du påske hele tiden?Jeg feirer ikke påske og hvorfor skulle jeg bry meg om bacon prisene på andre siden av svenskegrensen?

Trond

07.04.2009 kl.19:50

Så du mener da altså at Tungtvannaksjonene på Rjukan og sabotasjeaksjoner gjort av motstandsbevegelsen under krigen kan defineres som terror?Konflikten dreier seg ikke kun om Tamiltigerene noie du ikke ser helt ut til å forstå. terroren mot sivilbefolkningen har foregått i råesvis også før tamiltigrene startet sine kamper. Det at den Sri Lankiske regjering har aoparteidlover mot sivilbefolkningen ser du ut til å syntes er helt greit. Vi har et navn for slike personer , men det vet du vel.

Grenseløs

07.04.2009 kl.22:10

Alle som bruker den falske «krigen mot terror» som et ledd i sin argumentasjon er meget tvilsom i mine øyne.

Trond

07.04.2009 kl.22:19

JEPP og man skulle tro at de fleste var borte å etter Bush sitt fall, men den gang ei. Frpere er det alt for mange av fortsatt.

Grenseløs

07.04.2009 kl.22:33

og dessverre er det heller ikke begrenset til frp'ere. Hele maktapparatet i alle større partier er full av dem.

Jeg er ingen FRP'er

08.04.2009 kl.12:49

Jeg er ingen FRP'er, men hva om jeg var det da? Slik du setter folk i bås så er det vanskelig å ta deg seriøst.Jeg er også lei av all gatevolden, ran, voldtekt, salg av stoff, etc som innvandrere gjør i mitt hjemland - hvorfor skal jeg føle meg utrygg i Oslos gater pga en feilslått invandringspolitikk? Og det som er så jævlig morsomt oppe i det hele er at mange invandrere glatt innrømmer at de utnytter vårt system og snillhet - dessverre for mange av lovlydige og takknemlige av våre nye landsmenn så ødelegger en stor del av dem for alle, men så lenge det er slik så mener jeg at vi bør gjøre som bl.a. Danmark ved å stenge grensene mer og være MYE strengere når det gjelder hva vi tar inn i landet vårt.Og vær så snill å slå opp orddelingsfeil i din ordbok - det er slitsomt å lese i bloggen din.

Dah

08.04.2009 kl.12:53

Bruk heller tiden din på å få i gang gratis utdeling av heroin til VÅRE avhengighetssyke landsmenn slik at de kan få et bedre liv istedet for å støtte tullinger fra andre land - I Norge bør nordmenn komme først i rekken.

Trond

08.04.2009 kl.13:12

Jeg er ingen frper: Å hva har det med skaen å gjøre her? Dette er en gjeng mennesker som dem sterer for å rette søkelyset på en massakeren som er i ferd med å skje i deres hjemland. Når det gjelder utnyttesle av systemet så hardet seg slik at Tamilene er de mest inntegrerte av alle grupper i dette landet, både når det gjkelder arbeid og språkforståelse. Hvis du har lyst å t en titt så sjekk den Tamilske lørdagsskolen i Bergen. ja faktisk så har de laget en egen lørdagsskole som skal hjelpe folkene deres til å inntegrere seg. Litt ordeling har adri skadet noen, men mennesker som bruker ordet innvandere som et sekkebergep og knapt nok kjenner til det temaet de svarer på er mer irriterende. Dah: Kanskje noe du burde bruke tiden på enn å sutre over at mennesker demonsterer mot menneske massakere.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits