Demokratenes merkelige logikk

At demokratene er skeptiske til at mennesker med annen hudfarge demonsterer i Oslos gater bør ikke komme som noen stor overaskelse. Enda rarere er logikken til fotsoldaten Terje Haugom på hvorfor Tamilene ikke bør holde på med demonstrasjonene i Oslo. Han kommer med to momenter som jeg her vil svare på.

1) Disse menneskene skal være ytterst takknemlige for den svært humane behandling de får her i vårt kjære fedreland!

Svar: Det er de også, men hva har det egentlig med saken å gjøre? Skal de ikke få lov til å si sin mening eller opplyse folk om situasjonen i sitt hjemland? Grunnen til at man flykter til et demokratisk land er jo nettopp for å kunne bruke sine demokratiske rettigeheter. Har det slik at flyktninger fra Sri Lanka ikke skal bruke de demokratiske virkemidlene de har til rådighet i dette landet til å si sin mening eller sette fokus på situasjonen i sitt hjemland?

2) Når de er så til de grader oppbrakt over situasjonen i sitt hjemland, hvorfor i Himmelens navn var de så feige, at de stakk av fra hurlumheien i hjemlandet, bare for å sette seg ned foran trikken i Oslo, og så forlange at norske myndigheter skal løse situasjonen i deres eget hjemland?

Svar: Bare en person fra demokratene kan finne på å mene at det er feigt at menensker ikke ønsker å være bombemål lever leve i et område der de blir systematisk trakkasert. Hvis  dette er tilfelle mener vel også Terje Haugom at nordmenne som flyktt fra Norge under krigen var en gjeng feiginger som ikke var glad i landet sitt. Terje Haugom har nok aldri opplvd krig på nært hold og burde kanskje sjekke litt fakta før han åpner kjeften. Da mener jeg fakta og ikke Rambo eller Chuk Norris filmer.

Til slutt spyr han utdette: De bør snarest ta første transportmiddel hjem, og så selv bidra til å løse konflikten der, i stedet for å oppføre seg som sutreunger her i fredelige Norge,? raser han.

Svar: Du bør ta turen til nærmeste biblotek eller sjekke de sidene jeg referer til i tidligere poster i denne bloggen. Der kan du faktisk risikere å øære noe. Jeg vet at det kan være vankelig for soldatene i Demokrtene, men åpner du hjernen din åpner du også porten til en ny verden kalt kunnskap.

15 kommentarer

Grenseløs

12.04.2009 kl.15:44

Disse folkene (Haugom & co) er så uopplyste eller bruker sin intelligens på en så elendig måte at det er en gru. Som sagt mitt forslag om å sende dem alle (Haugom & co) til Jan Mayen med den snart aktive vulkanen virker bedre og bedre. Bør slike folk få beholde sitt livslange statsborgerskap i demokratiske, rettferdige norge? Ikke slik jeg ser det...

Konrad

12.04.2009 kl.21:48

Nå må du ikke ødelegge alt med fakta og gode argumenter, Trond. Demokratene foretrekker en sort-hvit verden, ja og de sorte bør holde seg i andre land.

Rune

20.04.2009 kl.18:25

TERJE HAUGOM HAR 100% rett i det han skriver, både ovenfor og ellers!......Får håpe at flest mulig av Norges befolkning våkner opp etter hvert (helst snarest)og at de kan...og vil... forstå alvoret i det Haugom skriver om.Snik-islamiseringen m.v. MÅ STOPPES NÅ!Det blir helt forferdelig for oss...og ikke minst våre etterkommere...å leve i Norge hvis denne pesten ("Svartedauen") skal fortsette. Og som SV og et stort antall AP-politikere m.fl. har lagt til rette for, og tatt i mot med åpne armer i åresvis her i landet.Islamske lykkejegere, "asyl"-søkere og forbrytere, særlig fra afrikanske og asiatiske muslimske røverstater, er det ingen med vettet i behold som bør ønske velkommen hit til Norge!

Trond

20.04.2009 kl.19:02

Å hva hadde dette med snikislamisering å gjøre? Her er det snakk om den pågående konflikten på Sri-Lanka og reaksjonene som kommer fra norskt hold. Hva er egentlig snik Islamisering? Å Hvor foregår den? Jeg ser du i tillegg blander alt mulig rat i en stor suppe. Litt Islam her, litt asiatere her, asylsøkere og innvanderer om hverandre. Hvis du er på samme nivå Terje haugom er det jo det forstålig, men jeg skulle ønske to ting.1: Sjekk hva som skrives om i innlegget før du svarer2: les litt mer bøker for idsse skremselsbildene er mer komiske enn seriøse.

Rune

20.04.2009 kl.20:51

TYDELIG AT DU ER HELT UTAFOR.....SKJØNNER DU INGEN TING???TYDELIG AT DU ER EN FYR SOM VIL ØDELEGGE NORSK KULTUR OG KRISTNE VERDIER HER I NORGE. OG HELLER FÅ DETTE ISLAMSK-EKSTREME INN I LANDET:MOSKEER, IMAMER, "ASYL"-SØKERE OG FORBRYTERE FRA MUSLIMSKE RØVERSTATER ....I HELE TATT MUSLIMSKE "VERDIER".....DET ER DET DU OG DINE LIKESINNETE I SV OG ANDRE "SNILLISME"-REIR VIL FORSØKE Å IMPORTERE!!! GJETT OM VI SKAL GREIE Å FÅ SETTE EN STOPPER FOR DENNE VIRKSOMHETEN.OVERNEVNTE GRUPPER UTGJØR NOEN FÅ % AV NORGES BEFOLKNING (HELDIGVIS!) MEN I NORSKE FENGSLER ER OVER 70% AV FANGENE UTLENDINGER. DE FLESTE ER MUSLIMER.SPØR POLITIET OG RETTSVESENET I BL.A. OSLO HVILKEN BEFOLKNINSGRUPPE SOM KREVER MESTEPARTEN AV DERES RESSURSER?.....IKKE VANSKELIG Å GJETTE.DU SIER HELE TIDEN: "HVA HAR DET MED SAKEN Å GJØRE"......SNAKK OM TAFATTE SVAR, MEN GANSKE TYPISK FRA EN SÅKALT REPRESENTANT FOR "DET LIBERALE SENTRUM I NORSK POLITIKK".........UFF!

Trond

21.04.2009 kl.00:11

Oi her er en fyr som har spist alt for mye Møllers tran. Å skrive en hel kommentar med kun store bokstaver er verken særlig overbevisende eller skremmende. Du forstå tydeligvis ikke spørsmålet eller sist kommentar jeg kom med. Hva har muslimer med situasjonen på Sri-Lanka eller demonstrasjonene i oslo å gjøre? Kan du svare på det denne gangen er du snill?Når fikk tullinger som deg et monopol på å definere norske kristne verdier? Å hva er egentlig snik Islamisering for noe. Kan du ikke være så snill å bruke hjernen duin denne gangen. Jeg vet at deg og partiet demokratene har vanskelig for å lete etter fakta andre steder enn ræva, men gjør et forsøk. Dete r aldri for sent å lære seg noe nytt. Hvis du trenger hjelp på¨biblioteket er det bare å spørre om hjelp.

Rune

21.04.2009 kl.08:27

Det partiet du tilhører er ikke noe parti, det en "SEKT" som prøver å lure inn flest mulig utlendinger. Helst muslimer...av en eller annen grunn....for dere tror at dere vinner stemmer på det!....Trenger hver eneste stemme. Ligger og vaker stort sett under sperregrensen. Ikke uten grunn: Partiprogrammet deres er noe av det dummeste som finnes.Tenk et parti (Les: Sekt) som har eksistert i over hundre år ikke greier å sanke mer enn fattige 3,5 - 4,0 % av stemmene! Innvandringspolitikken og snillismen er kun en av grunnene til denne labre interessen for politikken dere driver!Så du tør ikke ikke å kommentere hvorfor politi og Rettsvesenet forøvrig sliter så enormt med disse muslimske forbryterne, som bl.a. du og dine sektmedlemmer importerer?Og at norske fengsler fylles opp av over 70% av disse asylsøkerne, heroinselgerne, ekstreme islamister?.......Få en kommentar da......hvis du overhode har noe som helst fornuftig å komme med. Tror ikke din hjernekapasitet er noe å skryte av, stakkar!

Bjørn Kåre Karlsen

21.04.2009 kl.10:00

Venstre: Stiftet 1884Fremskrittspartiet: Stiftet 1973Venstre har ca 3,5% av velgerne, mens Fremskrittspartiet har ca 10 ganger flere!Helt utrolig at et politisk parti som har "eksistert" (såvidt) i 125 år ikke greier noe mer.Det sier egentlig alt om innholdet av det politiske budskapet og Partiprogramme deres. Kan sammenfattes i ett enkelt ord: Elendig!Fremskrittspartiet med sine 36 år har greid å få omtrent 1/3 av de norske velgerne, uten noe som helst hjelp av "våre muslimske nye landsmenn" og deres stemmer. Tvertimot....nettopp på grunn av disse, har partiet fått en så enorm oppslutning og støtte fra Norges befolkning. Heldigvis!

Trond

21.04.2009 kl.11:21

Rune: Å herregud har du ikke klart å trekke hodet ditt ut av rompa ennå, men la gå jeg skal bruke noen minuter på deg. For det første så har venstre ti på strootinget. Det må i isåfall være en ny definisjon av sekt som ikke jeg kjenner til, men nå er jeg vant til at personer som deg endrer den definisjonen etter godtbefinnende. Å partiet har sett ligget over sperregrensen siden forrige stortingsvalg i 2005, men det valget fikk vel ikke du med deg. Dette vet jeg fordi jeg stort sett leser avsier. Du vet hva aviser er for noe? Forresten viste du at sperregrensen har noe med utjevningsmandater å gjøre og ikke hvorvidt man blir representert på stortinget eller ikke. Forresten hvor er demokratene på menningsmålingende? Sist gang jeg sjekket var de så små at de vidt kom under definisjonen andre. Når tallene dine er hentet ut av din egen bak og sauset sammen på den måten kaster jeg ikke bort tiden på en kommentar. Når utgangspunktet for dette innlegget ikke handlet om islam så overholdt så begynner jeg å finne dine argumenter ikke bare litt merkelige. Det er det samme som om jeg skulle begynne å snakke om Norges forholdt til Nordisk råd når man diskuterte EU.Bjørn Kåre Karlsen: Å tusen takk for minne meg om meningsmålinger, men jeg må beklage deg å si at Venstre ligger nok høyere enn det. Å hva det egentlig har med saken å gjøre er meg en stor gåte. Skal man ikke kritisere Frp fordi partiet er større? Å jeg glemte Frp logikken er at man ikke trenger å¨argumenter, men bare banke seg på brystet å skrike viu er størst ikke kritiser oss. All krtikk mot Frp er jo som kjent bare forfølgelse. Er lite sprøsmål, er dere to samboere?

Rolf Ingvar Breivik

21.04.2009 kl.15:49

Trond kaller folk med ekle uttrykk, "rompa" osv...Ja, sånn er det med slike som deg som dessverre ikke har så stor IQ (IQ = skonummeret hans!). Uintelligent type, lyser det lang vei! Sikkert dårlige skoleresultater også. Ikke kan du skrive norsk heller:...".For det første så har venstre ti på strootinget"....skriver du. Strootinget....hva i all verden er det??......Du er sikkert 1. eller 2. generasjon asylsøker, som ikke en gang greier å skrive Stortinget riktig. GÅ PÅ NORSKURS. Det vil hjelpe deg (litt allefall).Jeg har alltid vært Arbeiderparti-velger. Men Venstre, stakkar....er som det ble nevnt i tidligere her inne....bare ett miniparti / sekt....under 3,5% Og slike som partimedlem Trond er med å trekke dette vesle partiet enda mer ned..... med sitt dårlige språkbruk, skriveferdigheter, norskkunnskaper osv.......................................................................................

Trond

21.04.2009 kl.15:59

Ikke alle ,em de som fortjener det. Især de som ikke svarer på spørsmålene mine og kommer med lange konspirasjonsteorier om Islam. Især personer som ikke gidder å komme med noe fornuftig eller holde seg til saken så gjør jeg faktisk det av og til. Pluss at når jeg ser at samme personen bruker tre ulike navn, men fortsatt skriver fra samme ip-adresse, ja da kan du vel tenke deg resten selv.

Rolf Ingvar Breivik

21.04.2009 kl.21:17

Ja, tenk.....det er fortsatt lov å bruke samme PC her på biblioteket /lesesalen. Vi representerer 3 vidt forskjellige parti, men vi er i allefall enige om en del grunnleggende prinsipper, bl.a.: At Norge ikke må importere flere kriminelle utlendinger...muslimer eller ikke!Men HVORFOR svarer DU ikke på det som det ble spurt om tidligere her inne. Gjentar enda en gang spørsmål:Hvorfor politi, og Rettsvesenet forøvrig, sliter så enormt med disse (muslimske) forbryterne som blir importert / får fri adgang til landet?Og at norske fengsler fylles opp av over 70% av disse "asylsøkerne", heroinselgerne, ekstreme islamister?.......ØNSKER DU DETTE ?......Dette må DU kunne svare på som representant for ett parti (sammen med SV) som er FOR fri innvandring og MOT hjemsendelse av utenlandske forbrytere som sniker seg inn ulovlig til Norge uten ID-papirer m.v.

Trond

22.04.2009 kl.00:11

Vel nå kan jo ip-adresser spores, men nokom det gjør hva cu eller dere vil. Nå forsto jeg ikke hav dette innlegg om muslimer hadde å gjøre i denne sammenheng overhodet. Dette innlegget dreide seg om Tamilenes situasjon, noe som jeg ser at dere ikke har stor interesse av. Hvorfor dere starter en muslim debatt under denne tråden forstår jeg ikke. Jeg gidder ikke å diskutere på deres premisser så overhodet. Selvfølgelig er det ingen som ønsker at kriminelle eller terrorister kommer til norge. Å forresten så er det ikke et folkeslag eller en rase som heter muslimer, så kutt ut det våset. Venstre er ikke for fri innvandring og jeg utfordrer deg til å finne ut hvor i venstre sitt program du finner en slik formulering. Vie derimot for en mer liberal innvandringspolitikk, kombinert med en bedre integreringspolitikk. Husk at ordet inntegrering er annerledes enn ordet assimilering. Nå er heller ikke kriminelle skyldige for dømt skyldig. Man driver ikke med vilkårlige domstoler i dette landet.

Rolf Ingvar Breivik

22.04.2009 kl.13:16

Ok....det er egentlig en del fornuft i det du inne på her. Vi må vel innrømme at vi gikk noe hardt ut i denne bloggen.....egentlig for å provosere (noe) og få i gang en diskusjon om mer eller mindre fri innvandring til Norge m.m. Og om disse folkene som ikke er asylsøkere, men kommer inn til landet for å fortsette sin forbrytervirksomhet her. Noe som selvsagt de fleste av oss er sterkt imot. Ellers tar jeg utfordringen fra deg....ved tid og anledning skal jeg lese programmet til Venstre for å se hva som finnes der.Herved avslutter vi vår deltagelse i denne bloggen.

Trond

22.04.2009 kl.14:00

Det er helt greit, jeg kan bli meget revet til tider selv. dete r helt greit at dere ønsker å få igang en diskusjon om dette, men jeg følte at det var en del rykter ute å gikk som ikke helt stemte emd virkeligheten. Venstre har aldri vært for fri innvandring og de er også får å stille krav til nye landsmennn. Vi e rikke tilhengere av den naive tilnærmingen venstresiden har hatt, men vi går helle rike inn for den ensidige krtikken av alle musilmer som demokratene og frp stadig vekk er inn på. Personer som kommerhit for utelukkende drive emd krminalietet eller rekrutere terrorister børs parkes ut.I tillegg bør man styrke norskopplæringen, få kutt på diskriminerinegn slik at innavnderer som har en høy utdannelse faktisk har mulighet til å få den jobben de skal ha.. De er ikke særlig morosmt som dere sikkert forstår å komme ut fra universitet og høyskole emd toppkararkterer for deretter måtte begynne å jobbe som vaksehjelp fordi man har et annet navn.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits