KRF sine prioriteringer

Finanskrise? Overhodet ikke.

Miljøkrise? Ikke så viktig

Fattigdom? Ja litt, men det er noe som er enda verre.

 

Hva da viktigst for folk flest? joda homofili hyler krf sitt landsmøte i kor. For mens verden halter fremover er det den nye ekteskapsloven som plager Krf mer enn noe annet. De kjære krferene hater selvfølgelig ikke homofile, de syntes bare at de ødelegger samfunnet og at de helst bør skjule sin legning. Drømmen om den gangen homofili var forbudt er nok til å gi den jevne delegat på Krf sitt landsmøte våte drømmer.

Knut Arild Hareide fikk støtte av Bondevik da han kritiserte de verste demagogene på landsmøtet, men de konservative tilfellene tok kraftig tilbake. Solidaritet med familien og ivareta den kristne kulturarven er det samme som å nekte homofile å få sine natulge rettigheter ifølge flertallet av delegatene på landsmøtet.

Det kan ikke være lett for en del konservative religiøse for tiden. Dag etter dag mister de mer og mer makt over samfunnet rundt seg. Folk lytter ikke til dem, tar ikke skremselspropagandaen deres særlig seriøst og ikke går de med på forslagene deres heller.

Krf vil ikke samarbeide med Frp sier de, men hjelp vil de ha av dem for å bli kvitt den nye ekteskapsloven, noe som forteller litt om hvor desperate de er.

Det store spørsmålet er hvor viktig er makt for KRF? Vil de bli kvitt ekteskapsloven må de samarbeide med FRP eller vil de ha en annen regjering så vil de samarbeide med Venstre og Høyre. Ikke et lett valg det der for et parti som elsker titler. Så gjelder det å se om de missliker homofile enda mer.

Les også:

- Bedre død en homo

- Minst 40 arrestert etter homoparade

- Utstøtt fordi han var homofil

- Homofile får adoptere i Finland

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits