Idiot politi del 1

Idiot politi del 1


«Politiet er våre kjære beskyttere» tenker mange, og derfor skal man selvfølgelig ikke kritisere dem. Det mener jeg er fullstendig feil, og skulle ønske at flere bloggere av og til tok bladet fra munnen.


For en stund tilbake kunne man lese denne saken i Aftenbladet:

I Egersund kan en 19-årig mann nå bli fratatt førerkortet fordi han spiller høy musikk og har fester i helgene. Egersunderen har ikke en eneste fartsbot eller kjørt i beruset tilstand, men han er likevel i politiets søkelys på bakgrunn av det de kaller manglende edruelighet.


Fyren er aldri straffet for noe

Har aldri fått en bot.


Det fyren har gjort er å spille høy musikk og bråket. I tillegg er han et par ganger sett beruset i Egersund sentrum. Alle tilfellene handler om fredag- og lørdagskvelder. Men han har aldri blitt tiltalt eller straffet for noen av tilfellene.

Hvor ble det av prinsippet skyldig inntil dømt.


Dette her går inn rekken av overgrep jeg mener politiet har foretatt seg disse årene, men det finnes sikkert enda flere. Derfor skrev jeg del 1 i overskriften, fordi jeg kommer til å komme med enda flere.


Har dere eksempler så fortell om dem. Dette er en oppfordring til alle bloggere der ute.


5 kommentarer

Gina

22.06.2009 kl.23:11

Lool! Det der er på trynet:PJeg blei en gang tatt med anti depressiva(jeg ikke hadde resept på)på et utested, og det var altså som sagt bare anti depressiva. Men hva hadde dem skrivd i politiloggen da?"Kvinne tatt med narkotika!" Fy f da blei jeg provosert!

Trond

23.06.2009 kl.20:09

Hva? Ja jege r jammen ikke overasket. jeg har jobbet som sosialarbeider i 3 år og har aldri hørt om et slikt tilfelle. Hva skjedde videre med saken?

Gina

24.06.2009 kl.11:44

Det blei bot på 3000 det gitt.. :|

Trond

24.06.2009 kl.11:50

3000!! Hjelpe meg.

Gina

24.06.2009 kl.20:20

Ja,venninna mi fikk det for hasj liksom, og jeg fikk det for *anti depressiva* som ikke er dop en gang. Var sure penger:(

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits