Idiot politi del 2

Det ser ut til at jeg måtte komme med en oppfølger kjappere enn jeg hadde ventet. Denne gangen er det om politiet sin krig mot narkotika.

Det å ta rotta på voldsgjengene i Oslo eller bakmennene for menneskehandel er ikke så interessant. Med de få ressursene de har, så har de bestemt seg for å prioritere vennlige mennesker som tar seg en joint nå og da.


Dagbladet skriver: Ja, ett av våre virkemidler er å sende bekymringmelding til barnevernet når vi kommer over foreldre som kjøper narkotika. Så får de vurdere om folk som har så lemfeldig omgang med rusmidler, er skikket til å ha omsorg for barn, sier stasjonssjef Kåre Stølen.


Jeg trodde Oslopolitiet mangler ressurser til viktig etterforsking og å kunne ta seg av alle henvendelsene de fikk, men der tok jeg nok grundig feil.


Hvis politiet ønsker å ta fra folk som har et lemfeldig omgang med rusmidler så foreslår jeg at de sender politiagenter ned til ferieparadisene for nordmenn i Syden. De burde også sende store patruljer inn på norske julebord i desember, men da kan de vel risikere å måtte arrestere en av sine egne kollegaer.


Jeg skal ikke snakke om legalisering, men når er person som tar seg en joint en gang i blant er stort problem, men folk som drikker seg drita foran ungene sine, går på fylla på familieferier og oppfører seg som idioter på julebord. Her mangler du å avslutte poenget ditt....


Neste gang politiet i Oslo ber om mer penger for å klare alle sine oppgaver, bør politikerne si nei. De bør si til dem som man bør si til faktisk mange andre mennesker i dette samfunnet: LÆR DERE Å PRIORITERE DET SOM ER VIKTIG!

4 kommentarer

27.05.2009 kl.11:38

Hva med å lage en artikkel om politistreiken, der de klager over å ha for lite lønn? Poliser, slutt å klag, vær heller fornøyd med at dere kan suse rundt med blålys og russle rundt med både handhjern og kølle i beltet, og denge løs på den de måtte ønske :-) I dag russler polisene rundt og er streikekåte!Gjør noe tor!

Konrad

27.05.2009 kl.21:32

Arne Johanessen er en mann uten troverdighet.Se ellers kommentar på min blogg (det var reklamen).

Gina

22.06.2009 kl.23:05

Så sant så sant. Istedet for å hjelpe den stakkars gamle kjærringa som blir rana på gata,så drar de heller på doprazzier og shit, alt for å tjene inn penger ,gi ut sure bøter :|

Trond

23.06.2009 kl.20:10

Alt dreier seg om statestikker vet du. Viser statestikkene at mange har blitt arrestert så kan de skryte av hvor flinke de er.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits