Bruker millioner på roser i valgkampen

Arbeiderpartiet håper å dele ut en halv million røde rose i valgkampen og velger å kjøpe dem fra utlandet.


Så hvor ble det av å satse på Norke arbeidsplasser?
Hva med alle roseselgerene som tjener til livets opphold emd lignende buisniss.? Er det ikke egoistisk å undergrave markedet med å ødelegge for dem?
Eller hva med å komme med noe politisk budskap?

4 kommentarer

Venstrevelger

05.09.2009 kl.13:25

Nå har det seg vel slik at det var ingen i Norge som var store nok til å levere såpass mange roser. Venstre som et sosialdemokratisk parti med litt innslag av markedsliberalisme som krydder har vel ingenting å utsette på hvor andre kjøper sine leveranser av roser fra?

Trond

05.09.2009 kl.13:41

Vel nå er ikke venstre et sosialdemokratisk parti, men helt korekt jeg bryr meg ikke hvor de kjøper rosene sine ifra. det jeg syntes er festelig er hvordan venstresiden til stadighet gjør et stort poeng ut av at man må handle norsk for enhver pris for deretter stikke til utlandet for å skaffe seg gode tilbud for å få mest ut av sitt valgkampbudsjett.

06.09.2009 kl.22:41

Beklager skrivefeilen.....sosialliberalistisk skulle det selvsagt stå. Jeg tolket nok innlegget ditt litt i feil retning når du henviste til "alle roseselgerene".

Mathias

13.09.2009 kl.23:35

Det var vel derfor de visnet så raskt. Jeg fikk tre roser av en partikollega, men samme dag var de helt visne. Partiet må ha gjort et dårlig kjøp der.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits