Chávez-tilhengere angrep TV-kanal

President Hugo Chávez anklages for å drive en kampanje mot opposisjonell presse. Mandag ble en opposisjonsvennlig TV-kanal stormet av presidentens tilhengere.

Men reagerer Norks venstreside? nope det gjør de selvfølgelig ikke fordi Chávezer jo mannen som tør å si Usa midt imot. Å alle vet jo at Usa er skuylden i alt vondt og vanskelig her i verden.
I november kan vi feire 20 års jubileuemet til Berlin murens fall. Jeg er spent på hvor mange av dem som komemr på den festen.

7 kommentarer

Åsmund

05.09.2009 kl.13:50

Kan ikke se hva norsk venstreside har å gjøre at noen som støtter Chavez angriper en opposisjonell tv-kanal. Hvis jeg husker riktig så ble vel angrepet fordømt av Chavez og de involverte straffet. Skal norsk høyreside måtte gå ut i media hver gang noen som støtter høyre sida i andre lang gjør noe dumt? Å hva har murens fall med alt dette å gjøre?

Trond

05.09.2009 kl.13:54

Dele rav Norsk venstersiden har støttet denne priimetive utgaven av catro i lang tid. I likhet med at de støtter enhver idiot bare de går imot Usa.

Har du fått med deg at den samme Chavez har fått igjennom en lov som skal senure pressen og hindre dem å komme emd kritikk? Har ikke hørt særlig kritikk fra nrosk vensterside på det punktet.

Hvorfor jeg tar inn Berlinmuren er meget klart. det tar fote 20 år før venstersiden stort sett skjønner at noe galt har skjedd i ulike regimer. Vi husker jo godt saken rundt Pol Pot.

Konrad

05.09.2009 kl.14:09

Chavez-bildet er sammensatt. Hans utgangspunkt var bra: En lite overklasse samt utenlandske selskap karret til seg landets oljerikdommer (minst like store som Norges), mens folk flest levde under kummerlige forhold med mye analfabetisme og dårlig helsestell. Men Chavez-regmiet har utviklet seg i en klassisk autoritær retning, der han bruker alle skitne triks for å holde på makten.

Trond

05.09.2009 kl.14:11

Jeg er enig emd deg Konrad. Men dagens utgave av mannen kan jeg ikke forsvare. Hva han var i ferd emd å bli har også vært klart en rimlig lang stund.

Åsmund

05.09.2009 kl.14:58

Alternativene på høyresida i Sør-Amerika er, å har vært, enda mer autoritære. Som du sikkert husker så forsøkte opposisjonen å styrte Chavez ved et kupp, noe regjeringen i USA så på som positivt da det skjedde (men la oss for all del ikke kritisere USA). Det er mye Chavez kan kritiseres for, på samme måte som at det er mye venstresida i Norge kan kritiseres for, men eksisterende alternativene er som sagt mye verre. Chavez blir nok ikke den nye Pol Pot, hvis den er det du sikter til, å når du først skal dra fram historie, så har jo høyresiden i Sør-Amerika en dyster historie med diktaturer, kupp, brudd på menneskerettigheter (støttet av USA ja), noe som kanskje er noe av årsaken til venstresidens fremgang.

Trond

05.09.2009 kl.15:00

Hva er det fior en slags undskyldning? høyresidene r så mye verre og de har støttet den og den? Jeg er fullstendig klar over dette og det er emd å bekrefte det jeg sier. Vensrtresidene r utrolig opptatt av ulike diktatorere bare det ikke er deres egne. kALLER EN PERSON SEG SOSIALITS, KOMMUNIST ELLER ER IMOT uSA SÅ ER HAN SPISELIG UANNSETT HVILKE POLITIKK HAN STÅR FOR.

Konrad

05.09.2009 kl.18:00

Åsmund har rett i at den såkalte høyresiden i S-Amerika har vært verre. Men en person eller et regime som grafser til seg stadig mer makt blir også stadig mer korrupt, vanskelig å vite hvor det ender, men ikke akutt fare for at han blir en Pol Pot.

Lula i Brasil viser forresten at det går an å føre en moderat sentrum-venstre politikk også i Iberoamerica.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits