Saker som bør bli sett nærmere på

Kort fortalt saker jeg skulle ønske hadde fått mer oppmerksomhet.

- Se hva Jens ikke vil fortelle deg

- NHO vil doble kollektiv tilbudet

- 20.000 tjener for mye

- Hver 8 krone kommer fra olje

Dette er viktige saker som burde ha blitt diskutert i valgkampen.

12 kommentarer

Konrad

06.09.2009 kl.20:29

Som Gudmund Hernes, den gamle maktutreder og maktutøver, påpekte: Viktige saker bør holdes utenfor valgkamp og avgjøres ved kompromiss midt mellom valg. Demokrati? Ja, takk men bare litt til kaffeen.

Datalagrinsdirektivet var utslagsgivende for at jeg stemte Venstre, pluss det faktum at det er sleipt av Stoltenberg å holde saken unna valgkampen.

Pastor Trond

06.09.2009 kl.20:48

Skal bli artig å se hvordan SP og SV takler den saken etter valget.

Ole Tom

09.09.2009 kl.10:34

Skal vi allerede nå utnevne Lars Sponheim som finansminister? og kanksje unge lovendes Trond Tveiten som statssækreter i fiskeridepartementet? :-) godt valg!

Johnny fra nordens paris - Bergen

10.09.2009 kl.07:41

Hvorfor i herrens navn var det ingen som tenkte på at det var realistisk å danne en ny sentrumsregjering etter dette valges jfr. dagenes målinger? Merkelig, kanskje det er pga. Høyre vurderte det som taktisk og være åpen også for FRP i regjering for å tekke alle de potensielle høyrevelgere som har tiltrekning mot FRP VS sentrumskameratene.

Er dette er nytt eksempel på at politikk og politikere er et til dels uerlig og svært kynisk folkeslag som går over lik etter søken etter makt og duften av nypolerte sorte limousiner?

Jeg bare spør, eller som det heter på nynorsk, eg berre spyr.

Johnny fra nordens paris - Bergen

10.09.2009 kl.09:04

Sitter på et av byens trendy kaffebarer og inntar dagens første latte og har pløid avisene både print og digitalt, vurderer å forhåndsstemme i dag i og med at jeg drar til København Søndag aften, vurderer å stemme venstre for første gang, - men er i tvil etter dette:

Stemmer jeg på venstre er dette en stemme til AP? jeg bare spør, resonement som følger. Lars Sponheim har låst døren til et bredt borgelig samarbeid og kastet nøkkelen. Meningsmålinger indikerer at det kan være mulig å stable på bena en ny sentrumsregjering etter modell av Bondevik, men er den levedyktig, eventuelt kan den se dagens lys? Kan jeg se den røsslige mannen fra Ulvik labbe ut foran kongens palass i Oslo og ta imot hurraropene fra de fremmøtte som landets nye finansminister? Nærmer meg bunnen i den halvlunkne Caffe latten min nå, tankene blir desstruktive, svaret kommer til syne, NEPPE, venstre har ingen sjangs, sentrumskameratene er ikke liv laget, dessverre, eller bra ? FRP har en strategi, den er god, de vil legge skylden på Dagfinn og Lars, de vil møre dem, slik at de til slutt vil gi etter og la FRP slippe inn i regjeringskontorene sammen med resten av de borgelige partiene. Hvorfor? Jo, fordi stortinget fungerer nå slik at en mindretallsregjering må ha et støtteparti for å banke gjennom et statsbudsjet og således være levedyktig som regjering. Siv, sier Nei! FRP stemmer for det de er for og mot det de er mot, med dette sier Siv at FRP ikke vil være støtteparti, også kalt dørmatte til en Bondevik 3 regjering. Strategien til FRP er genial, de vil heller ha en ny AP regjering, slik at venstre, krf og Høyre vil steke i eget fett, helt til de innser at de må slippe FRP inn i varmen. Dette er en genial strategi, altså legge skylden på Lars for 4 nye år med sosialiststyre. Det som kan skje er at Lars Sponheim får så lyst å kjøre limousin igjen at han velger å sette seg ned med FRP etter et valgresultat gitt at de borgelige får flertal, og danne en bred borgelig regjering.

Utifra forhandlings taktiske behov vil en ny regjering da bestående av venstre, krf, høyre og FRP bli seende ut som følger:

Erna Solberg, statsminister

Siv Jensen, finansminister

Lars Sponheim, utenriksminister

Dagfinn Høybråten, Komunalminister

Carl I. Hagen eldreminister

Per Sandberg, samferdselsminister

Børge Brende, olje og energiminister

Radja, justisminister, venstre

Knut Arild Hareide, næringsminister

Terje Søviknes, kommunalminister

osv...

Pastor Trond

10.09.2009 kl.09:43

LaS sPONHEIM HAR GITT SIN KLARE VELGER GARANTI. iNGEN REGJERING EMD FRP DER VENSTRE DELTAR ELLER REGJERING EMD FRP SÅ OVERHODET

10.09.2009 kl.12:49

Men, støtte fra stortinget det forventer dere at FRP skal gjøre igjen, slik at Lars Sponheim og Erna Solberg kan kjøre rundt i limosiner mens Siv Jensen må sykle?

Du skjønner det at sånne ting foregår ikke i barnehagebarns lekekasse engang. Lars Sponheim kommer ALDRI i regjering uten FRP!!

Vent å se, mannen gjør alt han kan for å få lov til å sitte baki en regjeringsbil... vent å se, dette er spill for galleriet.

11.09.2009 kl.14:11

Du vet han dere pakistaneren Ravja eller hva han heter, flink fyr forøvrig, sier til aftenposten at valget dreier seg om han, ja, han har da rettelig nok lært en del av Lars Sponhem og hva anngår oppblåst ego.

Ole Tom

12.09.2009 kl.10:25

FRP HAR GITT SIN VELGERGARANTI, VIL HELLER STØTTE EN AP REGJERING FREMFOR EN REGJERING BESTÅENDE AV VENSTRE, KRF OG HØYRE, DET KOMMER ALDRI PÅ TALE OVERHODET.

Konrad

27.09.2009 kl.14:09

Hei Trond

Er du med på det nye initiativet mot Datalagringsdirektivet?

Pastor Trond

27.09.2009 kl.14:11

Selvfølgelig er jeg det, har bare hatt n liten ferie etter valget. Er tilbake på krigs stien snart.

Konrad

05.10.2009 kl.21:25

Finfint

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits